My Style Rocks: Γεμάτο με εκπλήξεις το νέο επεισόδιο – Δείτε το trailer

Όλα όσα θα δούμε στο β' μέρος του Bootcamp

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Απόψε, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 η ώρα θα δούμε το πολυαναμενόμενο β’ μέρος του bootcamp του My Style Rocks. Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, κυκλοφόρησε και το trailer του νέου επεισοδίου, το οποίο αποκαλύπτει και μερικές μεγάλες εκπλήξεις που θα δούμε σύντομα στο αγαπημένο ριάλιτι μόδας.

Υπενθυμίζουμε ότι και χθες, οι περισσότερες εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ήταν συναρπαστικές, και όλες είχαν ενδιαφέροντα στοιχεία μόδας. Υπήρξαν, μάλιστα, στιγμές στις οποίες η κριτική επιτροπή βρέθηκε σε μεγάλο δίλημμα, ενώ στην περίπτωση μίας fashionista άλλαξε γνώμη!

Όπως φαίνεται και μέσα από το trailer, το έργο των κριτών θα είναι δύσκολο και απόψε, ωστόσο η κριτική επιτροπή φαίνεται πιο έτοιμη από ποτέ.

Δείτε επίσης: Τηλεθέαση My Style Rocks: Πως πήγε η πρεμιέρα εχθές (13/9); Απογοήτευσε ή έσκισε;

Τι θα δούμε στο My Style Rocks απόψε

Ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο, η φιναλίστ που είχε κάνει μεγάλη εντύπωση σε προηγούμενο κύκλο, η Emilia Vodos, έκανε την έκπληξή της χθες, επιστρέφοντας στο ριάλιτι και όπως βλέπουμε ήρθε για να μείνει. Συγκεκριμένα, το trailer αποκαλύπτει τι ακριβώς συζητάει με τα κορίτσια ακριβώς πριν από το πρώτο τους catwalk, αλλά και τις συμβουλές που τους δίνει ως η πιο «έμπειρη» του διαγωνισμού.

Η Emilia, με την αυτοπεποίθηση που την είχε χαρακτηρίσει και ως φιναλίστ, μπήκε στην πασαρέλα με χαμόγελο, λέγοντας: «Είμαι πάλι εδώ!». Η ατάκα αυτή έφερε έκπληξη στον Κουδουνάρη, ο οποίος δεν δίστασε να της ρωτήσει με χιούμορ: «Τι κάνεις εδώ πάλι εσύ; Βοήθησε με λίγο, ήσουν φιναλίστ. Εδώ τώρα γιατί ξαναήρθες;».

Όπως και να ‘χει, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διαγωνιζόμενες έχουν ετοιμάσει ιδιαίτερα και εντυπωσιακά outfit που δίνουν αφορμή για συζήτηση. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Γιώργος Καράβας είναι έτοιμοι να δώσουν την έγκρισή τους σε εκείνες τις εμφανίσεις που θα διακρίνουν προσωπικό στυλ και αγάπη για τη Μόδα.

Δείτε το τρέιλερ για να πάρετε μια γεύση από τα αποψινά outfits και τις αντιδράσεις των κριτών: