Καλημέρα Ελλάδα: Τι είπε για τους νέους του συμπαρουσιαστές ο Γιώργος Παπαδάκης

Για 34η σεζόν συνεχίζει ο παρουσιαστής - Δείτε το trailer

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για την 34η πρεμιέρα της εμβληματικής πλέον εκπομπής του, "Καλημέρα Ελλάδα", που αποτελεί και την μακροβιότερη ενημερωτική εμπομπή στην ελληνική τηλεόραση. Στο πλευρό του, θα βρίσκεται η νέα του συμπαρουσιάστρια, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, καθώς και ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Μάλιστα, οι 3 δημοσιογράφοι πρωταγωνιστούν στο νέο trailer της εκπομπής που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του ΑΝΤ1 στο Instagram. Όπως φαίνεται και μέσα από το σχετικό βίντεο, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, καθώς έχει δίπλα του δύο έμπιστους δημοσιογράφους, με τους οποίους συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια. Όπως είπε και ο ίδιος, είναι πολύ χαρούμενος που είναι «με δύο δικά του παιδιά».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν υπεύθυνος επί χρόνια για αστυνομικά ρεπορτάζ, ενώ και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου βρισκόταν στις επάλξεις, μεταδίδοντας όλα τα νέα της βόρειας Ελλάδας. Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή να σταθούν ισάξια ως συμπαρουσιαστές στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

“Ανυπομονούμε να πούμε ξανά «Καλημέρα Ελλάδα»! Πρεμιέρα #KalimeraEllada με τον Γιώργο Παπαδάκη τη Δευτέρα στις 05:45 στον ΑΝΤ1”, γράφει η λεζάντα της ανάρτησης του trailer.

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου στις 05:45.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Υπήρξε στήριγμά της στο παρελθόν - Ποια είναι η νέα γυναίκα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και στο Καλημέρα Ελλάδα

Δείτε το trailer:

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του στο Καλημέρα Ελλάδα

«Ο Γιώργος Παπαδάκης, η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για 34η συνεχόμενη χρονιά!

Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 05:45, και καθημερινά, το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται για να αναδείξει, αλλά και να αναλύσει όλα τα θέματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας.

Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, για άλλη μια χρονιά θα καταγράφει τον παλμό της ειδησεογραφίας και ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος, με χιούμορ και αμεσότητα, θα μπαίνει στην καθημερινή μάχη της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης.

Με ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις γωνιές της χώρας, το «Καλημέρα Ελλάδα» θα φέρνει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για να είναι ενημερωμένοι.

Μαζί του ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Στην ενότητα για την Οικονομία η Ηρώ Ράντου, ενώ όλες τις ειδήσεις από τη Β. Ελλάδα θα μας μεταφέρει ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος».

Αρχισυνταξία

Άννυ Ζιώγα-Τσερέπα

Αντώνης Παπαδάκης

Σκηνοθεσία

Γρηγόρης Παναγιωτίδης

Δημοσιογραφική ομάδα

Άρης Σαλβάνος, Λάζος Μαντικός, Δώρα Γεωργιάδη, Ναταλία Πολυχρονίδου, Αλεξάνδρα Καραγεώργη, Αναστασία Σταθούλη».