Η εμβληματική ταινία του Λάμπρου Κωνσταντάρα αποκτά χρώμα - Πού θα την δείτε σήμερα

Για πρώτη φορά επιχρωματισμένη

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube / STAR
Screenshot: YouTube / STAR

Μια από τις πιο αγαπημένες παλιές καλές ελληνικές ταινίες αποκτά χρώμα και προβάλλεται απόψε, για πρώτη φορά επιχρωματισμένη. Πρόκειται για την γνωστή, σπαρταριστή κωμωδία "Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι", με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο ηθοποιό, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Την ταινία θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε απόψε, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star, ώρα 20:45.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Δείτε επίσης: Νούμερα τηλεθέασης 12/9: Από ποιον έχασε την πρωτιά το Κοινωνία ώρα Mega - Τα μονοψήφια πήραν φωτιά στην prime time

Η υπόθεση της ταινίας

Ένας πλοίαρχος, ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, που είναι χήρος με τρεις γιους, τον Κίμωνα που είναι φοιτητής, τον Αντρέα που είναι μαθητής και τον μικρό Μπάμπη, που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι με μια μοτοσικλέτα. Στο σπίτι επικρατεί το απόλυτο χάος, μέχρι τη στιγμή που, με τη βοήθεια του φίλου του, του Ξενοφώντα, βρίσκει και προσλαμβάνει ως οικονόμο την κυρία Μαίρη, η οποία με τη συμπεριφορά της θα τους αλλάξει τη ζωή. Και ενώ ο άντρας του σπιτιού είναι σκέτος "στρίγγλος" και οι τρεις γιοι του σωστά θηρία, καταφέρνει να τους βάλει σε μια τάξη και να ανοίξει την καρδιά τους.

Κάποια στιγμή όμως αποκαλύπτεται το πραγματικό της κίνητρο και τότε όλα αλλάζουν. Στην πραγματικότητα, η Μαίρη πλησίασε τον πλοίαρχο για να ζητήσει μια χάρη εκ μέρους του αδελφού της, ο οποίος πρόκειται να αποβληθεί διά παντός από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων λόγω κάποιας νεανικής επιπολαιότητας.

Ο Λεωνίδας θεωρεί απαράδεκτη αυτήν την εξαπάτηση και διώχνει τη Μαίρη, ενώ προσλαμβάνει ως οικονόμο τη Δέσποινα Ανυφαντούλη, η οποία συνεχώς κλαίγεται και παραπονιέται, ενώ δεν φαίνεται να τα καταφέρνει με τις δουλειές του σπιτιού. Στο τέλος, ο Λεωνίδας αποφασίζει να συγχωρήσει τη Μαίρη για τον πλάγιο τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι του και να της ζητήσει να τον παντρευτεί, ενώ το ζευγάρι αποφασίζει να κρατήσει τη Δέσποινα ως οικιακή βοηθό.

  • Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1967
  • ΜΟΥΣΙΚΗ : Γιώργος Κατσαρός
  • ΣΕΝΑΡΙΟ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος
  • ΠΑΙΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Θανάσης Παπαδόπουλος, Σταύρος Ξενίδης, Παύλος Λιάρος, Μίτση Κωνσταντάρα, Βαγγέλη Ιωαννίδης

Το νου σας…!

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 20:45 «Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι», αποκτά χρώμα, για πρώτη φορά στην οθόνη του Star!