My Style Rocks: Πρεμιέρα για τα bootcamps στον ΣΚΑΪ – Το χιουμοριστικό backstage βίντεο της Κατερίνας Καραβάτου

«Δεν θα είσαι, αλλά θα μας δεις»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks: Πρεμιέρα για τα bootcamps στον ΣΚΑΪ – Το χιουμοριστικό backstage βίντεο της Κατερίνας Καραβάτου

Το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21:00 στον ΣΚΑΪ με τη φάση των bootcamps και κάνουν την είσοδό τους για πρώτη φορά. Η ένταση ανεβαίνει, καθώς οι διαγωνιζόμενες ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν με τα στιλιστικά τους σύνολα, ενώ ο πήχης για τις συμμετέχουσες αναμένεται να είναι ανεβασμένος.

Η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στο «My Style Rocks» ως παρουσιάστρια, αν και δεν θα εμφανιστεί στη φάση των bootcamps, ανέβασε backstage βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντας στιγμές προετοιμασίας πριν την πρεμιέρα. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ένας από τους βασικούς κριτές του show, ακούγεται να λέει στην Καραβάτου: «Σήμερα έχουμε bootcamp. Πρεμιέρα λέγεται! Δεν θα είσαι, αλλά θα μας δεις», προσθέτοντας μια δόση χιούμορ στη συζήτησή τους.

Δείτε επίσης: My style rocks: Οι συμβουλές του Στέλιου Κουδουνάρη στην Κατερίνα Καραβάτου - «Να είσαι συνετή, σοβαρή και...»

Πώς προετοιμάζονται για τα bootcamps οι κριτές του My Style Rocks

Μετά το αστείο του Στέλιου Κουδουνάρη, η Καραβάτου έκανε ένα γρήγορο tour στα backstage, δείχνοντας πώς προετοιμάζονται οι υπόλοιποι κριτές του σόου. Ο Γιώργος Καράβας και η Έλενα Χριστοπούλου εμφανίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και αφήνονται στα χέρια των ειδικών για να επιμεληθούν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο μακιγιάζ και το ντύσιμό τους για την πρεμιέρα των bootcamps. «Πώς αισθάνεσαι;», ρωτάει η παρουσιάστρια, για να απαντήσει κάνοντας πλάκα η γυναίκα της παρέας των κριτών του My Style Rocks: «Γεμάτη... ρόλεϊ».

Η πρεμιέρα για τα bootcamps του My Style Rocks αναμένεται να φέρει δυνατές στιγμές, έντονα συναισθήματα και φυσικά ανατροπές στο reality μόδας. Οι κριτές είναι έτοιμοι να αξιολογήσουν τα στιλιστικά σύνολα των διαγωνιζομένων, προσφέροντας την εμπειρία τους στο χώρο της μόδας.

Θυμίζουμε πως, πριν από λίγες ώρες, ανέβασε βίντεο και ο Γιώργος Καράβας, με τον Στέλιο Κουδουνάρης να δίνει συμβουλές στην Κατερίνα Καραβάτου για τον τρίτο της κύκλο στο My style rocks.

«Να είσαι πιστή, συνετή, σοβαρή και επικεντρωμένη στον στόχο. Δηλαδή να βγάλουμε το στιλ από τα κορίτσια. Να μιλήσει το στιλ», ακούγεται να της λέει και ξεσπούν σε γέλια «Δεν θέλω να γελάτε για το στιλ», σχολιάζει.