Το «Summer's Cool» έφτασε στο τέλος του – Με τραγούδι της Μαριάντας Πιερίδη αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές

Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» έκλεισε η εκπομπή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Το «Summer's Cool» έφτασε στο τέλος του – Με τραγούδι της Μαριάντας Πιερίδη αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές

Με ευχές για «καλή σεζόν» έριξε αυλαία η καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer's Cool. Αυτή ήταν η τελευταία μέρα στο πλατό για τη Μαριάντα Πιερίδη, την Μάρτζυ Λαζάρου, τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και τον Ισίδωρο Φίκαρη, που μας κράτησαν παρέα αυτό το καλοκαίρι.

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η κανονική ροή του προγράμματος στον ΣΚΑΪ και παραμένει άγνωστο πόσοι συνεργάτες του Summer's Cool θα παραμείνουν στο κανάλι. Παρόλα αυτά όλοι τους δήλωσαν πως έγιναν μία μεγάλη παρέα και αποχαιρετούν κρατώντας ευχάριστες αναμνήσεις από τους τελευταίους μήνες.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα του Summer's Cool - «Εδώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτόφωρο; Έγινε μπροστά στο παιδί»

Τι ειπώθηκε στο φινάλε του Summer's Cool

«Ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες, ευχαριστούμε και τον Λάμπρο μας που αποχαιρέτησε μία εβδομάδα νωρίτερα», σημείωσε η Μάρτζυ Λαζάρου στην αποφώνηση του Summer's Cool, για να πάρει τον λόγο η παρουσιάστρια Μαριάντα Πιερίδη.

Πριν απ' αυτό, βέβαια, ξεκίνησε το τραγούδι της «Βάλε Φαντασία» στο background, με την ίδια και τους συνεργάτες της στο Summer's Cool να μην κρύβουν την έκπληξή τους. «Δεν θέλει πολλή φαντασία για να καταλάβετε ότι περάσαμε υπέροχα, ελπίζω και όλοι εσείς το ίδιο», τόνισε με τη σειρά της, πριν ευχαριστήσει τους συντελεστές πίσω από τις κάμερες και αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές.

Θυμίζουμε πως, πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια του Summer's Cool έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας πως αυτό είναι το προτελευταίο post από το πλατό της εκπομπής μαζί με τους συνεργάτες της αφού μετά το τέλος της ο καθένας θα πάρει το δρόμο του.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν μαγικό και η ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη! Επίσης αυτό το post είναι το προτελευταίο αυτής εδώ της παρέας!!!!!????this summer was sooo cool !!!!», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη στην ανάρτηση της.