Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία από το νέο της πλατό στο MEGA - Καμία σχέση με το παλιό

Ο συμβολισμός στα χρώματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Μπάρκα
Instagram / Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα αυτή τη νέα τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζεται να κάνει ένα εντελώς διαφορετικό ξεκίνημα στο MEGA, καθώς παρόλο που διατηρεί η εκπομπή της διατηρεί το ίδιο όνομα, πλέον θα προβάλλεται διαφορετικές ώρες και θα κρατά συντροφιά στο κοινό τα μεσημέρια, αμέσως μετά το Buongiorno της Φαίης Σκορδά.

Και για τη νέα αρχή της αποφασίστηκε πως έπρεπε να συμβεί και μία αλλαγή στο πλατό του Πάμε Δανάη. Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα, λοιπόν, η παρουσιάστρια αποφάσισε να δώσει μία πολύ μικρή γεύση στους ακόλουθούς της από το πώς θα μοιάζει αυτό.

Η φωτογραφία από το νέο πλατό της Δανάης Μπάρκα στο MEGA

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story στο προφίλ της μία φωτογραφία από έναν τοίχο στο στούντιο με τα χρώματα που επέλεξε μαζί με την ομάδα της ως background και εξήγησε τι συμβολίζει το καθένα από αυτά: «Το ροζ χρώμα συμβολίζει τον ρομαντισμό, την αγάπη και την φιλία. Το μπλε χρώμα αναπαριστά τη γνώση, τη δύναμη, το κύρος και την σοβαρότητα. Έρχεται... Πάμε Δανάη!», σημείωσε - δείτε επίσης το post που έκανε μιλώντας για τη μεσημεριανή εκδοχή της εκπομπής.

Πλατό Πάμε Δανάη

Η ανακοίνωση του σταθμού για το Πάμε Δανάη

Η ομάδα του Πάμε Δανάη

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει ανανεωμένη και μας προσκαλεί «σε ένα ταξίδι χωρίς προορισμό» στη θετική πλευρά της τηλεόρασης.

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το καθημερινό ραντεβού του «Πάμε Δανάη!» με τους τηλεθεατές μεταφέρεται για τις 13:40 το μεσημέρι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς προτρέπει να «πάμε πιο πέρα» την καθημερινή μας συνήθεια και υπόσχεται να κρατήσει στις αποσκευές της τη ζωντάνια, την ενέργεια και το ξεχωριστό της μπρίο.

Παλιοί γνώριμοι της ψυχαγωγικής εκπομπής του , αλλά και νέοι συνεργάτες θα βρεθούν δίπλα στη Δανάη Μπάρκα, που ετοιμάζεται να μας καλωσορίσει για πέμπτη σεζόν στο . Ο πάντοτε ενημερωμένος Άρης Καβατζίκης και ο πάντα έτοιμος για όλα Γιώργος Κρικοριάν, υποδέχονται στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» τη νεοαφιχθείσα Μαρία Ένεζλη και καθημερινά θα κρατούν στους τηλεθεατές την πιο και όμορφη συντροφιά.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση που «μαρτυρά» τη μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος με το καυστικό του χιούμορ θα σχολιάζει τα θέματα της εγχώριας . Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος σε ένα μαγειρικό -έκπληξη.

Ζεστές και εξομολογητικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ανατρεπτικές στήλες και οι γνωστές, αλλά ανανεωμένες φάρσες με τη σφραγίδα του «Πάμε Δανάη!» έρχονται για να μας φτιάξουν την ημέρα. Φέτος, το «Πάμε Δανάη!» θα… παίξει πολύ.

Με χιούμορ και αισιόδοξη ματιά η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της ετοιμάζονται να γίνουν η νέα μεσημεριανή σας συνήθεια.

«Πάμε Δανάη!» λοιπόν το μεσημέρι.

  • Εκτέλεση παραγωγής: Barking Well
  • Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA