Κατερίνα Καινούργιου: «Γύρισες εδώ που ανήκεις, σε αυτούς που σε αγαπάνε!» - Ανακοίνωσε με ένα βίντεο στο Instagram την επιστροφή γνωστού δημοσιογράφου στο Super Κατερίνα

Είχε αποχωρήσει για κάποιους μήνες, αλλά τελικά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ετοιμάζεται να βγει στον αέρα σε πολύ λίγες μέρες, και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου είχε ολοκληρωθεί, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, η παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως υπήρξε άλλη μία προσθήκη, ή μάλλον άλλη μία επιστροφή!

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Ξενοφώντα Σκιντζή. Ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες, τον Μάρτιο συγκεκριμένα, είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του και την μεταγραφή του στο Action 24, ωστόσο η συνεργασία του αυτή κράτησε λίγους μήνες και πλέον θα βρίσκεται ξανά στο πλευρό της οικοδέσποινας της πρωινής ζώνης του σταθμού, αναλαμβάνοντας την μετάδοση αποκαλυπτικών ρεπορτάζ.

Δείτε επίσης: Super Κατερίνα - Τι συνέβη στην πρώτη σύσκεψη της Κατερίνας Καινούργιου με τα νέα πρόσωπα του πάνελ

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την επιστροφή του Ξεκοφώντα Σκιντζή στο Super Κατερίνα

«Γύρισες! Τι να πεις ρε μωρό μου! Γύρισες εδώ που ανήκεις! Γύρισες σε αυτούς που σε αγαπάνε! Γύρισες στην εκπομπή που κάνεις πάταγο!», ακούγεται να του λέει η Κατερίνα Καινούργιου, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν μπορώ μακριά σου και δεν μπορώ μακριά κι από την Έλενα Πολυκάρπου».

«Σ' αγαπώ αλήθεια. Τόσα αποκλειστικά που έχεις για τη Δευτέρα δεν χωράνε. Θα παρουσιάσεις εσύ την εκπομπή στο τέλος», είπε στη συνέχεια με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει τότε την αποχώρησή του με μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία έγραφε: «Νέο ξεκίνημα». Οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν τότε ανέφεραν πως έφυγε λόγω των κακών σχέσεων που είχε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Επίσης και λόγω προβλημάτων με την παραγωγή αφού πολλές φορές τον άφησαν εκτεθειμένο. Φαίνεται, όμως, πως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.