Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε σε ποια εκπομπή θα είναι φέτος - «Ούτε εγώ κατάλαβα για ποιο λόγο θα είμαι...»

Τι είπε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / Κωνσταντίνος Βασάλος
Instagram / Κωνσταντίνος Βασάλος

Για μια ακόμα χρονιά ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιστρέφει στο Mega και στο πάνελ της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι", όπως αποκάλυψε μέσα από νέο βίντεο στο YouTube. Στο εν λόγω βίντεο, ο πρώην παίκτης του Survivor και νυν πανελίστας - influencer, σχολίασε τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι Έλληνες celebrities από το καλοκαίρι τους και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Συγκεκριμένα, όταν μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, ο ίδιος απάντησε ότι θα παραμείνει και φέτος στο "Χαμογέλα και πάλι", το οποίο θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, με κεντρική παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.

"Το ξέρει όλος ο κόσμος ότι θα είμαι στο Χαμογέλα και πάλι. Αφού με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε "μπράβο που ανανέωσες". Κανένας δε με σταματάει, απλά το είπα. Θα είμαι και φέτος στο Χαμογέλα και πάλι, ούτε εγώ κατάλαβα για ποιον λόγο θα είμαι", απάντησε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος – «Γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;»: Το πρώτο του σχόλιο για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα (από το 5.40' και μετά):

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι"

Η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι! με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και μάς προσκαλούν στην πάντα φιλόξενη συντροφιά τους, με διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και με καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Εχθές, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε και το trailer της πρωινής εκπομπής στη ζώνη του Σαββατοκύριακου (δείτε εδώ το trailer), ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας στο Μεγάλο Κανάλι.

Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο της 21ης Σεπτεμβρίου, και η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, γράφοντας στη λεζάντα: «Για 7η χρονιά τα ΣΚ μαζί… Ανυπομονούμε!».

Έχοντας καταφέρει να συνδυάσουν επιτυχώς την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της θα συνεχίσουν να αποτελούν μία σταθερή αξία, μία δεμένη και ασυναγώνιστη παρέα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.