Shopping Star: Η ανακοίνωση του Star για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ανανεωμένο παιχνίδι μόδας

Δείτε το τρέιλερ της πρεμιέρας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Shopping Star: Η ανακοίνωση του Star για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ανανεωμένο παιχνίδι μόδας

Η μόδα είναι το πιο υπέροχο ταξίδι στον χρόνο, όπου το κλασικό εναλλάσσεται με το μοντέρνο! Το ανανεωμένο «Shopping Star» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου προσφέρει καθημερινά αυτή την εμπειρία για 9η σεζόν στην πιο δημιουργική εκδοχή!

Τα πιο διασκεδαστικά fun fashion απογεύματα γεμάτα στυλ, οι πιο αγαπημένες και αυθόρμητες παίκτριες, τα πιο ξεχωριστά, νέα εβδομαδιαία θέματα μόδας, τα πιο θεαματικά catwalks που θα μείνουν στην ιστορία, οι μεγαλύτερες εκπλήξεις είναι αποκλειστικά στο Shopping Star! Κέφι και στυλ, όπως εσύ!

Δείτε επίσης: Shopping Star: Μετακομίζει στο πάνελ της Δανάης Μπάρκα σε ρόλο έκπληξη!

To απολαυστικό παιχνίδι μόδας παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες, που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Καθημερινά θα δίνει τις στιλιστικές της συμβουλές και θα μοιράζεται με τις υποψήφιες Shopping Stars και τους τηλεθεατές τα πιο ψαγμένα, τα πιο must fashion tips της σεζόν!

Shopping Star: Η ανακοίνωση του Star για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ανανεωμένο παιχνίδι μόδας

Διεκδικούν 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα οι παίκτριες στο Shopping Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχεται κάθε βδομάδα πέντε Shopping Star κορίτσια, που αγαπούν τη μόδα, λατρεύουν τα ψώνια, πιστεύουν στο γούστο τους και έρχονται με αγάπη και ασφάλεια στο δικό τους παιχνίδι για να λάμψουν και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» της εβδομάδας, κερδίζοντας 1.000 ευρώ!

Θα διασκεδάσουμε περισσότερο από ποτέ ανακαλύπτοντας νέα στυλ, αγοράζοντας παρέα εντυπωσιακά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και φυσικά θα κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα! Θα περπατήσουμε ξέγνοιαστα στην πιο cool πασαρέλα της ελληνικής τηλεόρασης! Σε αυτό το catwalk δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά η αγάπη για τη μόδα και το παιχνίδι! Η μόδα είναι το πάθος μας και όχι απλά το ομολογούμε... το κάνουμε πράξη κάθε μέρα!

Δείτε εδώ το trailer της πρεμιέρας:

«Shopping Star»! Ο απόλυτος ορισμός της εμπειρίας του shopping, η καθημερινή, απολαυστική βόλτα στα μαγαζιά, με τα πολύτιμα tips της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, είναι στο Star!

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Αρχισυνταξία: Μαρία Μπλάνα

Υπεύθυνη εκπομπής: Αφροδίτη Βογιατζόγλου

Executive Producer: Πέγκυ Χόλη

Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Διεύθυνση Παραγωγής: Νεκτάριος Γεωργιάδης

Οργάνωση Παραγωγής: Αργύρης Μανουσόπουλος

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel productions