Πάμε Δανάη: Η ανακοίνωση του Mega - «Η Δανάη από τις 23 Σεπτεμβρίου πάει… μεσημέρι»

Είναι επίσημο πλέον

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Η ανακοίνωση του Mega - «Η Δανάη από τις 23 Σεπτεμβρίου πάει… μεσημέρι»

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών. Την επόμενη εβδομάδα οι πρωινές εκπομπές θα πουν το πρώτο τους καλημέρα και τα δελτία τύπου έχουν πάρει φωτιά! Με την προσθήκη της Φαίης Σκορδά στο δυναμικό του Mega (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή) η Δανάη Μπάρκα μεταφέρεται μεσημέρι, λοιπόν!

Η ανακοίνωση του Mega

Η ομάδα του Πάμε Δανάη
Η ομάδα του Πάμε Δανάη

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει ανανεωμένη και μας προσκαλεί «σε ένα ταξίδι χωρίς προορισμό» στη θετική πλευρά της τηλεόρασης.

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το καθημερινό ραντεβού του «Πάμε Δανάη!» με τους τηλεθεατές μεταφέρεται για τις 13:40 το μεσημέρι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς προτρέπει να «πάμε πιο πέρα» την καθημερινή μας συνήθεια και υπόσχεται να κρατήσει στις αποσκευές της τη ζωντάνια, την ενέργεια και το ξεχωριστό της μπρίο.

Παλιοί γνώριμοι της ψυχαγωγικής εκπομπής του , αλλά και νέοι συνεργάτες θα βρεθούν δίπλα στη Δανάη Μπάρκα, που ετοιμάζεται να μας καλωσορίσει για πέμπτη σεζόν στο . Ο πάντοτε ενημερωμένος Άρης Καβατζίκης και ο πάντα έτοιμος για όλα Γιώργος Κρικοριάν, υποδέχονται στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» τη νεοαφιχθείσα Μαρία Ένεζλη και καθημερινά θα κρατούν στους τηλεθεατές την πιο και όμορφη συντροφιά.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση που «μαρτυρά» τη μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος με το καυστικό του χιούμορ θα σχολιάζει τα θέματα της εγχώριας . Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος σε ένα μαγειρικό -έκπληξη.

Ζεστές και εξομολογητικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ανατρεπτικές στήλες και οι γνωστές, αλλά ανανεωμένες φάρσες με τη σφραγίδα του «Πάμε Δανάη!» έρχονται για να μας φτιάξουν την ημέρα. Φέτος, το «Πάμε Δανάη!» θα… παίξει πολύ.

Με χιούμορ και αισιόδοξη ματιά η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της ετοιμάζονται να γίνουν η νέα μεσημεριανή σας συνήθεια.

«Πάμε Δανάη!» λοιπόν το μεσημέρι.

  • Εκτέλεση παραγωγής: Barking Well
  • Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA

Η πρώτη ανάρτηση της παρουσιάστριας

«Επιστροφή για 5η χρονιά στο Πάμε Δανάη», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφισή της!