Γιάννης Παπαδόπουλος – Τέλος και επίσημα από τον ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση του σταθμού

Ο επόμενος σταθμός του δημοσιογράφου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Παπαδόπουλος – Τέλος και επίσημα από τον ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση του σταθμού

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού τα Σαββατοκύριακα. Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή, κάνοντας αποφώνηση, και ο ίδιος ευχαρίστησε τους ανθρώπους στο κανάλι του Φαλήρου.

«Στο σημείο αυτό το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε. Ακολουθούν το Καλό Νέο της ημέρας και η Πρόγνωση του καιρού με την μετεωρολόγο μας, Ματίνα Μπέρου. Μπορείτε να ενημερώνεστε για την επικαιρότητα και από την ιστοσελίδα μας, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και γω τον ΣΚΑΪ αλλά και εσάς για την εμπιστοσύνη σας αυτά τα τελευταία δύο χρόνια. Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Γιάννη Παπαδόπουλο και το επόμενο βήμα του

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο όμιλος ΣΚΑΪ τον ευχαριστεί θερμά για την συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία του σταθμού και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του βήματα», αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση του σταθμού που έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία πριν από λίγη ώρα.

Γιάννης Παπαδόπουλος – Τέλος και επίσημα από τον ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση του σταθμού

Αν και ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν ανέφερε ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του, είναι γνωστό πως μετακομίζει στην ΕΡΤ. Όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει τα καθήκοντα προσωρινού προέδρου της ΕΡΤ περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη, ενώ η θέση του στο ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να μείνει κενή και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πιο πιθανό σενάριο είναι να αξιοποιηθεί κάποιος εκ των έσω, που ήδη εργάζεται για τον σταθμό.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει στο ενεργητικό του μια μεγάλη και επιτυχημένη διαδρομή στον Τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Έχει σπουδάσει Πολιτικές επιστήμες και Διεθνείς σχέσεις στο LSE, Διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων στο SOAS University of London ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Leicester.