Φαίη Σκορδά: Έρχεται η πρεμιέρα του Buongiorno - Αυτό είναι το πλατό της

Η φωτογραφία "backstage" που ανέβασε

Ελένη Μπορμπόλη
instagram/fayskorda
instagram/fayskorda

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της εκπομπής «Buongiorno» με κεντρική παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά, η οποία αναμένεται για την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση του επίσημου trailer της νέας της εκπομπής (δείτε το trailer του Buongiorno εδώ), η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία "backstage", κατά την διάρκεια των προετοιμασιών.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη Σκορδά από τα παρασκήνια του Buongiorno

Η φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δίνει μια μικρή ιδέα από το πλατό της εκπομπής, ενώ παρουσιάζει και μερικούς από τους πιο στενούς συνεργάτες της. Συγκεκριμένα, απεικονίζονται ο σκηνοθέτης της, Θάνος Κάππας και ο floor manager, Κρίτωνας Βέλλης.

Όπως φαίνεται, πίσω από τους δύο συνεργάτες της, φαίνεται μία μεγάλη οθόνη ενώ το τραπέζι που θα κάθεται η παρουσιάστρια και το πάνελ είναι λευκό.

Δείτε την εικόνα:

buongiorno
Instagram / fayskorda

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για το Buongiorno

Με φινέτσα, αισιοδοξία και αυθορμητισμό, ζητούμενο της ομάδας του «Buongiorno» είναι να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μία διαφορετική επιλογή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλα τα θέματα της επικαιρότητας με αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Η σκαλέτα της εκπομπής περιλαμβάνει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καλεσμένους στο πλατό, πρόσωπα που απασχολούν και ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθούν και αξίζει να γνωρίσουμε.

Δίπλα στη Φαίη βρίσκονται άνθρωποι που γνωρίζει καλά, άνθρωποι που εμπιστεύεται, αλλά και νέοι συνεργάτες, στους οποίους δίνει τον χώρο για να εξελιχθούν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το έξυπνο και πάντα εύστοχο χιούμορ του. Η Νάνσυ Νικολαΐδου με την ευαισθησία και την ειλικρίνειά της και η Ευάννα Ζουμπούρογλου με τη νεανική της δυναμική θα φέρουν στη συζήτηση την οπτική της σύγχρονης γυναίκας. Ο Στέργιος Σαμαρτζής θα μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και αφορούν τους πολίτες.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση, θα σχολιάζει και θα παίρνει θέση στα πράγματα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Φυσικά, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η αστρολογία με τη Βίκυ Παγιατάκη αλλά και η μαγειρική, με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο να προτείνει καθημερινά τα πιο νόστιμα φαγητά. Ακόμη, θα απολαύσουμε ενότητες για τη μουσική, τη μόδα, τον κινηματογράφο και άλλα χρηστικά θέματα.