Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το backstage βίντεο από την φωτογράφιση για το Happy Day

Οι ναζιάρικες πόζες στον φακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το backstage βίντεο από την φωτογράφιση για το Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της επιστρέφουν στον ALPHA για 11η χρονιά. Θα μας καλημερίζουν κάθε πρωί στις 7:45, από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με τα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες να παραμένουν τα ίδια, καθώς "συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις". Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε καθημερινά το επιβεβαιώνουν.

Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά θα παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως. Από την άλλη, ο Δήμος Βερύκιος σταθερά θα αναλύει την επικαιρότητα και θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

Μαζί τους, ο Γιώργος Σατσίδης θα μας μεταφέρει όλα τα hot lifestyle news από το Hollywood κι ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα ανακαλύπτει και θα μας παρουσιάζει τα viral κι αστεία video του διαδικτύου. Η Όλγα Λαφαζάνη, η Χριστιάνα Κοχλατζή και η Βιβή Μπουγιούρα θα μας φέρνουν πιο κοντά σε πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις.

Το backstage βίντεο από την φωτογράφιση της Τσιμτσιλή για το Happy Day

Η επίσημη σελίδα του ALPHA στο Instagram μοιράστηκε ένα backstage βίντεο από την φωτογράφιση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα σεζόν του Happy Day.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το 2000 ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV παρουσιάζοντας εκπομπές μουσικού και lifestyle περιεχομένου.

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, "Όλα Καλά". Τον Σεπτέμβριο του 2006, ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά. Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής.

Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" στο ALTER. Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή "Showbiz News" στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής "TV Weekend".Μετά την αποχώρηση της Φαιής Σκορδά από το ALTER ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Πολύ μπλα μπλα" τις σεζόν 2010-2012 μέχρι το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό talent show του ΑΝΤ1, "Dancing on ice" κερδίζοντας την 7η θέση.

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή "Happy Day στον Alpha".