Power of Love: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ανδριάνας - «Εγώ του έκλεισα τα μάτια»

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ανδριάνας για τον παππού της

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Μια πολύ προσωπική συζήτηση έκανε η Ανδριάνα Παναγιώτου με την Κατερίνα Καραβάτου στο κόκκινο δωμάτιο του Power of Love. Πιο συγκεκριμένα, πρχθές, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, η παίκτρια του ριάλιτι αποκάλυψε πολλά πράγματα τόσο για την προσωπική όσο και για την οικογενειακή της ζωή.

Συγκεκριμένα, η Ανδριάνα Παναγιώτου αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε μετά από μια ερωτική απογοήτευση (δείτε εδώ όλα όσα είπε), καθώς και για την εμπειρία της από τις πανελλήνιες. Επιπλέον, η ίδια μίλησε και για τον θάνατο του παππού της, στον οποίο ήταν παρούσα, συγκινώντας την Κατερίνα Καραβάτου,

Οι αποκαλύψεις της Ανδριάνας Παναγιώτου για τον παππού της

Η Ανδριάνα Παναγιώτου μίλησε ανοιχτά για το παρελθόν της, ενώ έδειξε στην παρουσιάστρια φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια. Μεταξύ άλλων, επικεντρώθηκε και στον παππού της, ο οποίος ζούσε στην Κύπρο και η ίδια τον επισκεπτόταν συχνά.

«Όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο, είχαν μία συνήθεια ο πατέρας και ο παππούς μου να με φωτογραφίζουν λίγο πριν έρθει το σχολικό να με πάρει. Όταν ήμουν πιο μικρή, πηγαίναμε πιο συχνά στην Κύπρο για να δούμε τους παππούδες. Ο παππούς μου ο Ντίνος ήταν εξαιρετικός οικογενειάρχης αλλά πολύ αυστηρός πατέρας. Ως παππούς όμως χαλί να τον πατήσεις», εξομολογήθηκε η παίκτρια του Power of Love.

Όπως αποκάλυψε, η παίκτρια ήταν μπροστά όταν ο παππούς της πέθανε και ήταν εκείνη που του έκλεισε τα μάτια. Η Ανδριάνα Παναγιώτου δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι ακόμα έχει τον παππού της στο μυαλό της, ενώ συχνά τον βλέπει και στον ύπνο της.

«Ο παππούς έχει κάποια χρόνια που έφυγε από τη ζωή. Εγώ ήμουν αυτή που του έκλεισα τα μάτια. Έφτασα εκεί μόλις έφυγε. Τον είδα να κοιμάται, έκατσα δίπλα του. Κάποιες φορές έρχεται στον ύπνο μου», αφηγείται στη συνέχεια η Ανδριάνα, με την Κατερίνα Καραβάτου να σοκάρεται.

Δείτε το βίντεο: