Ο Τιμωρός: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer - Το spoiler και το μεγάλο όνομα που θα δούμε

Το δυνατό χαρτί του Alpha

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: ALPHA TV
Screenshot: ALPHA TV

Κυκλοφόρησε και επίσημα το πρώτο trailer της νέας σειράς του Alpha, «Ο Τιμωρός», η οποία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποτελεί και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στο Μαρόκο, με την συγκεκριμένη τοποθεσία να παίζει καθοριστικό ρόλο στην πλοκή (δείτε εδώ backstage σκηνές από τα γυρίσματα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών).

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος), ο οποίος βρέθηκε στο Μαρόκο σε νεαρή ηλικία. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο ίδιος επιστρέφει στην αφρικανική χώρα με σκοτεινά κίνητρα. Εκεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του, καθώς η ιστορία του ξετυλίγεται μέσα από δυνατές συναισθηματικές συγκρούσεις και ανατροπές.

Μεγάλη έκπληξη προκαλεί η επιστροφή ενός αρκετά μεγάλου ονόματος στην τηλεόραση, ο οποίος επίσης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον Τιμωρό. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σταύρου, ο οποίος έχει μακρόχρονη καριέρα, έχοντας συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ελληνικές σειρές, όπως η Λάμψη, η Βέρα στο Δεξί και τα Κλεμμένα Όνειρα. Ο ίδιος είχε κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση.

Δείτε το trailer της σειράς «Ο Τιμωρός»:

Η πλοκή

Σύμφωνα με την ιστορία, ο ήρωας (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η ζωή του καταστρέφεται, ενώ χάνει και τον μεγάλο του έρωτα (Μαρίνα Καλογήρου). Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!

Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;