Χαμογέλα και Πάλι: Αποχώρησε από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και το ανακοίνωσε λίγο πριν την πρεμιέρα στο Instagram

«Η συνεργασία μου με την εκπομπή ολοκληρώνεται»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου

Μία μία οι εκπομπές ξεκινούν, καθώς η νέα σεζόν μόλις άρχισε, ωστόσο μία αποχώρηση ανακοινώθηκε λίγο από την πρεμιέρα ενός αγαπημένου προγράμματος του MEGA. Αφορά την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου (δείτε εδώ που έκανε διακοπές το καλοκαίρι), Χαμογέλα και Πάλι, η οποία συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά φέτος, αλλά με ένα άτομο μείον.

Ο pastry chef Χρήστος Βεργάδος ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως μετά από τέσσερα χρόνια δεν θα βρίσκεται πλέον στο πλατό της εκπομπής τα Σαββατοκύριακα. Οι σχέσεις του, όμως με όλη την ομάδα παραμένουν οι καλύτερες και γι' αυτό θέλησε να τους ευχαριστήσει.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Βεργάδου από το Χαμογέλα και Πάλι

«Μετά από 4 υπέροχα χρόνια γεμάτα δημιουργία, χαμόγελα και όμορφες στιγμές, η συνεργασία μου με την εκπομπή ‘Χαμογέλα και Πάλι’ ολοκληρώνεται. Ήταν τιμή μου να μοιράζομαι μαζί σας αγαπημένες συνταγές και γεύσεις που μας έφεραν πιο κοντά.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που με στηρίξατε και δοκιμάσατε τις συνταγές μου με τόση αγάπη, αλλά και την ομάδα αυτής της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. @sissychristidou είμαι ευγνώμων για όλα όσα μοιραστήκαμε και για τη φιλία που χτίσαμε.

Κάθε Κυριακή ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, και φεύγω γεμάτος με όμορφες αναμνήσεις. Ανυπομονώ για ό,τι φέρει το μέλλον, αλλά πάντα θα έχω στην καρδιά μου αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για όλα! Καλή σεζόν! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!», έγραψε χαρακτηριστικά.


Η παρουσιάστρια, μάλιστα, σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του, επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα που συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσά τους. Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε: «Σ' ευχαριστούμε για όλα γλυκάκι μου!!!» κι εκείνος της απάντησε με emoji - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της αυτή τη σεζόν.

Σίσσυ Χρηστίδου Χρήστος Βεργάδος αποχώρηση από εκπομπή