ΑΝΤ1: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Εκατομμυριούχο

Πότε κάνει πρεμιέρα με νέα επεισόδια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Εκατομμυριούχο

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και τα απογεύματά μας θα γεμίσουν με γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και αγωνία, που θα κορυφώνεται καθημερινά.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίζει:

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες και 2 μαξιλαράκια μπορούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των φιλόδοξων παικτών, που θα βρεθούν στο πλατό του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Μνήμη, γνώσεις, τύχη, λογική αλλά και ρίσκο είναι τα απαραίτητα συστατικά που οδηγούν τους παίκτες στις σωστές απαντήσεις με στόχο την τελευταία ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους.

Έχοντας ήδη δώσει πάνω από 1.500.000 ευρώ το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έρχεται από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1 και υπόσχεται και φέτος να μας χαρίσει συναρπαστικές στιγμές γνώσης και διασκέδασης.

Δείτε επίσης: Δεν ξανάγινε στην ιστορία του παιχνιδιού - Ο παίκτης που αναμετρήθηκε με την ερώτηση των 100.000€

Οι 3 εκπομπές που θα παρουσιάζει φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Υπενθυμίζουμε ότι, για αυτή την τηλεοπτική σεζόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παρουσιάζει συνολικά 3 εκπομπές. Ειδικότερα, πέρα από τον Εκατομμυριούχο, έχει αναλάβει και την βραδινή εκπομπή «The 2Night Show», καθώς και την ταξιδιωτική εκπομπή, «The Road show».

Την τελευταία, μάλιστα, ο ίδιος την είχε παρουσιάσει και στο παρελθόν και ως εκ τούτου δηλώνει άκρως ενθουσιασμένος γι' αυτό το νέο project. Μέσα από αυτή την εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου και θα γνωρίζει ανθρώπους που έχουν να μοιραστούν με εκείνον και το κοινό μια ιστορία τους. Οι πρώτες εκπομπές του, μάλιστα, αναμένεται να προβληθούν από την Κρήτη, αλλά στη λίστα των προορισμών του υπάρχουν περιοχές απ' όλη την Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, κατά το κλείσιμο της εκπομπής του το περασμένο καλοκαίρι, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε - έμμεσα - στο νέο του αυτό ξεκίνημα γεμάτος ευγνωμοσύνη και χαρά:

«Κυρίες και κύριοι, θέλω να σας πω, χωρίς πολλά λόγια, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Υπέροχη χρονιά, περάσαμε καταπληκτικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν να έρθουν, να ανοίξουν την καρδιά τους και να πουν όλα αυτά που θέλουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν.