Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης: Το πρώτο trailer για την εκπομπή τους - Αυτό θα είναι το όνομα

Μας έδωσαν μια γεύση από το τι θα παρακολουθήσουμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης: Το πρώτο trailer για την εκπομπή τους - Αυτό θα είναι το όνομα

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης αναχώρησαν πριν από λίγες εβδομάδες από την Ελλάδα ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας τους εκπομπής. Μπορεί πριν κάποια χρόνια - και συγκεκριμένα στο τέλος του World Party - να τα "έσπασαν", ωστόσο μετά την επανασύνδεση τους αποφάσισαν να κάνουν... reunion.

Οι δύο παρουσιαστές λοιπόν, πήραν την απόφαση να φέρουν στις οθόνες μας μία εκπομπή αντίστοιχη με το επιτυχημένο ταξιδιωτικό project που παρουσίαζαν πριν από χρόνια στον Alpha.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, είχε ανεβάσει πριν από λίγες μέρες ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό όπου αποχαιρετούσε τα σκυλιά του, ζητώντας του, κάνοντας πλάκα, να είναι καλά παιδιά, να διαβάζουν, να μην βγαίνουν βόλτες μέχρι αργά το βράδυ και να μην παίζουν τηλεπαιχνίδια για πολλή ώρα, μέχρι εκείνος να επιστρέψει και να τα συναντήσει ξανά - δείτε την ανάρτηση.

Έχοντας επιστρέφει στην Ελλάδα, με τον Σάκη Τανιμανίδη να "τρέχει" στο σπίτι του και κοντά στην σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και τις κόρες του (δείτε βίντεο), λίγες εβδομάδες αργότερα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer της εκπομπής μαζί με το όνομα της.

Αυτό είναι το πρώτο trailer Τανιμανίδη - Μαυρίδη για το The Reunion

Συγκεκριμένα, στο επίσημο προφίλ εκπομπής αναρτήσει το πρώτο trailer του The Reunion που δείχνει τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη να περπατάνε στην έρημο. Φυσικά και μέσα σε λίγα λεπτά η ανάρτηση απέσπασε πάρα πολλά likes με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν να κάνει πρεμιέρα.


«Η διοργάνωση όλων αυτών των ταξιδιών είναι τόσο πολύπλοκη και οι εμπειρίες που ζούμε εδώ είναι τόσες πολλές που δεν μένει χρόνος για τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση», έχει πει ο Σάκης Τανιμανίδης για την εκπομπή.