Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Τι συνέβη

Είναι γεγονός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Οι διακοπές τελείωσαν και σιγά σιγά όλοι επιστρέφουν στην ρουτίνα τους. Για τον Πέτρο Πολυχρονίδη αυτό σημαίνει γυρίσματα για το αγαπημένο παιχνίδι των τηλεθεατών στο κανάλι του STAR, τον Τροχό της Τύχης. Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, ανακοίνωσε πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σεζόν.

Η ανακοίνωση του STAR για τον Τροχό της Τύχης

Ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, διαχρονικός! Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, γυρίζει δυνατά για 11η χρονιά και μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Τροχός της Τύχης δεν σταματάει να γυρίζει ΠΟΤΕ!

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο νέο πρόγραμμα του Star, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα! 7 μέρες την εβδομάδα, 7 συναρπαστικά επεισόδια! Κάθε επεισόδιο και ένα διαφορετικό γύρισμα της τύχης, που μας κρατάει σε αγωνία, με το αποτέλεσμα να είναι αμφίρροπο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Κάθε απόγευμα στο Star θα απολαμβάνουμε τη χαρά του παιχνιδιού, το αστείρευτο χιούμορ, τον ενθουσιασμό, τις ξεκαρδιστικές ατάκες του Πέτρου Πολυχρονίδη και την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του, να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Όπως πάντα, στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη και για το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο!

Ο «Τροχός της Τύχης» γυρίζει και «ζαλίζει» με τα κέρδη, τα δώρα, το κέφι, τις εκπλήξεις!

Είναι πια τρόπος ζωής! Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη Πάμε δυνατά για μία μοναδική παιχνιδιάρικη σεζόν και μην ξεχνάτε: στον «Τροχό της Τύχης» όποιος γυρίζει κερδίζει!

Δείτε επίσης για τον Πέτρο Πολυχρονίδη: Αυτό είναι το κορίτσι που τον έχει ξετρελάνει - Από που κατάγεται και τι δουλειά κάνει

Τροχός της Τύχης ανακοίνωση

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς

Υπεύθυνη εκπομπής: Αλεξία Γερέμπεη

Executive Producer: Πέγκυ Χόλη

Σκηνοθεσία: Τάσος Σινάπης

Δ/νση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Διεύθυνση Παραγωγής: Κατερίνα Χρονοπούλου

Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel productions