Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει επίσημα στον Alpha - Το... απαγορευμένο trailer της νέας του εκπομπής

Τι θα γίνει, τελικά, με τη νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά;

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: Alpha
Screenshot: Alpha

Επίσημη είναι πλέον η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην ελληνική τηλεόραση, καθώς πριν από λίγο ο ALPHA κυκλοφόρησε το trailer της επερχόμενης βραδινής του εκπομπής, η οποια θα έχει τον τίτλο «Βραδιάτικα».

Το trailer σίγουρα έχει την αίσθηση του βραδινού, για την οποία μας προδιαθέτει και ο τίτλος. Παρουσιάζεται ο Νίκος Μουτσινάς να οδηγεί μέσα στη νύχτα στους δρόμους της Αθήνας. Στο πλευρό του, η επί ετών συνεργάτιδά του, Ματίνα Νικολάου, η οποία φαίνεται να πανηγυρίζει... «Βραδιάτικα».

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες εβδομάδες πριν, ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση για την νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά:

«Ανάμεσα στον ξέφρενο πανηγυρισμό, μια λέξη διακρίνουμε: Έρχομαι! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha για να κάνει τα βράδια μας όνειρο. 'Νίκος Μουτσινάς βραδιάτικα', έρχεται στον Alpha!

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha, ως γνήσιο παιδί του, για να κάνει τα βράδια μας όνειρο. Ταλαντούχος, εξωστρεφής, άμεσος, ετοιμάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή με εφόδια το χιούμορ, το τραγούδι, τις συνεντεύξεις και την καλή παρέα. Ο Alpha τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία».

Δείτε επίσης: Γενέθλια για τον Νίκο Μουτσινά – Η έκπληξη, οι τρυφερές ευχές της Ματίνας Νικολάου και η τούρτα με τον τίτλο της νέας εκπομπής του

Δείτε το... απαγορευμένο trailer της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά:

Νίκος Μουτσινάς: Όλα όσα ξέρουμε για τη νέα του εκπομπή

Μετά από έναν χρόνο διαλείμματος από την μικρή οθόνη και πολλά ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος, ο δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός επιστρέφει, με μια βραδινή εκπομπή. Αν και η ακριβής ημερομηνία για την πρεμιέρα του δεν έχει γίνει ακόμα ευρέως γνωστή, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα έχει στο πλευρό τη Ματίνα Νικολάου, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στο ρόλο της Βάνιας. Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα είναι και πάλι η Αγγελική Γιαννακόπουλου, που τον είχε στηρίξει και στο «Καλό Μεσημεράκι».

Ο παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη, στα χέρια του οποίου περνάει η παραγωγή. Αντί για καθημερινή, η νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα προβάλλεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα, διευκολύνοντας έτσι τα πράγματα.