OPEN: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ευλαμπίας Ρέβη στην εκπομπή Τώρα Μαζί

Η ανακοίνωση του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPEN: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ευλαμπίας Ρέβη στην εκπομπή Τώρα Μαζί

Σαν βόμβα έσκασε πριν από μερικές ημέρες η ξαφνικά αποχώρηση της Ευλαμπίας Ρέβη από την εκπομπή Τώρα Μαζί μια ανάσα πριν από την πρεμιέρα τους στο OPEN με τον Σπύρο Χαριτάτο. Η παρουσιάστρια παραιτήθηκε εντελώς ξαφνικά από το κανάλι με όλους να μένουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς όλα βρισκόντουσαν στην τελική ευθεία για να κάνει έναρξη το πρόγραμμα του σταθμού.

Οι δυο παρουσιαστές είχαν ξεκινήσει να βλέπουν δημοσιογράφους που θα στελεχώνουν την εκπομπή, ωστόσο, πλέον το κανάλι ψάχνει και για... παρουσιάστρια, την οποία όμως τελικά βρήκε.

Αφού ρεπορτάζ μίλησαν για την συμπεριφορά της Ευλαμπίας Ρέβη στους συνεργάτες της, το OPEN ανακοίνωσε την αντικαταστάτρια της αλλά και πότε θα εμφανιστεί στο πλατό.

Η ανακοίνωση του OPEN για την αντικαταστάτρια της Ευλαμπίας Ρέβη

Η επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα Μαζί» επιστρέφει στο OPEN από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 με τον Σπύρο Χαριτάτο και τη Χρύσα Φώσκολου στην παρουσίαση και όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της. Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Από σήμερα, Δευτέρα 09/09/2024, στο δυναμικό του OΡΕΝ εντάσσεται ο Αντώνης Κρητικός. Με τις αποδεδειγμένες δεξιότητές του και την πλούσια εμπειρία του θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στο οικονομικό ρεπορτάζ.

OPEN Χρύσα Φώσκολου