Weekenders: Δείτε το πρώτο teaser της εκπομπής του ANT1

Έρχεται η πρεμιέρα

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: Ant1
Screenshot: Ant1

Πλησιάζει η ημερομηνία της πρεμιέρας για την νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, Weekenders, με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο. Πρόκειται για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, που κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο- teaser της εκπομπής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο teaser βλέπουμε το δίδυμο του ΑΝΤ1 στην πρώτη επίσημη φωτογράφισή του να διαβάζει εφημερίδα, η οποία στο τέλος του βίντεο απεικονίζεται να σχηματίζει τον τίτλο της εκπομπής.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκπομπή έχει ακόμα κάποιες εκκρεμότητες, καθώς ακόμα δεν έχουν βρεθεί όλα τα πρόσωπα που θα εμφανίζονται στον αέρα. Συγκεκριμένα, ακόμη δεν έχει βρεθεί ο σεφ της εκπομπής. Στόχος της εκπομπής είναι να υπάρχει μαγειρική το Σάββατο και ζαχαροπλαστική την Κυριακή, πράγμα που σημαίνει ότι συνολικά οι οικοδεσπότες της κουζίνας θα είναι δύο.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Weekenders θα δούμε μια μεταγραφή έκπληξη, αυτή του Αλέξη Μίχα από το Πάμε Δανάη. Η εκπομπή γενικά θα συνδυάζει ενημέρωση με διασκέδαση.

Δείτε το teaser:

Δείτε επίσης: ANT1: Νέο μέλος στην ομάδα του σταθμού - Η ανακοίνωση για την Άρτεμις Δήμου

Weekenders: Η ανακοίνωση για την εκπομπή Πανόπουλου - Πάτρα

Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος θα παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή Weekenders η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Στην ομάδα έχει ειπωθεί πως θα συμμετέχουν η Δέσποινα Καμπούρη, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Μαρία Φραγκάκη και η Σίσσυ Καλλίνη. Ρόλο-έκπληξη αναμένεται να έχει και ο έμπειρος παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης, που επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια αποχής.

«Θα είναι ένα διαφορετικό πρωινό, που θα έχει και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Μου έκανε περισσότερη εντύπωση ο Μίλτος Μακρίδης, έχει 20 χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση, έχει αλλάξει φυσιογνωμικά, απέχει αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι θα έχει ενδιαφέρον ο ρόλος του. Ήταν από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης», τόνισε η Τζώρτζια Συρίχα μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Παραμένει άγνωστο πώς θα συνδυαστούν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε ένα πάνελ, ωστόσο έχει προταθεί το ενδεχόμενο να έχουν ξεχωριστές στήλες έκαστος, με τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές να πηγαίνουν προς το μέρος τους, όταν έρχεται η ώρα.