Αταίριαστοι: Γιατί βγήκε «εκτός» ο Γιάννης Ντσούνος - «Κλάταρε, αυτό ήταν»

Τι αποκάλυψε ο Χρήστος Κούτρας για την απουσία του

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Απουσίαζε από την σημερινή εκπομπή των Αταίριαστων στον ΣΚΑΙ ο Γιάννης Ντσούνος, μόλις λίγες ημέρες μετά από την πρεμιέρα, γεγονός που προκάλεσε την εντύπωση των τηλεθεατών.

«Λείπει ο Ντσούνος να κάνει καμία γυροβολιά. Έχουμε πάρα πολλές εξελίξεις γιατί θα είμαι alone σήμερα γιατί ο Γιάννης ξεκουράζεται από την ξεκούραση. Άντεξε δύο εβδομάδες εκπομπής, κλάταρε, αυτό ήταν. Του είπαμε να πάει να ξεκουραστεί ένα τριήμερο, να πάρει τα πάνω του κι αύριο θα είναι εδώ κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κούτρας.

Η εκπομπή των Αταίριαστων συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, με τις επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης να παραμένουν εξαιρετικά ικανοποιητικές, τουλάχιστον κατά τις πρώτες ημέρες της καινούριας σεζόν.

Δείτε επίσης: Buongiorno: Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά - Η ημερομηνία

Γιατί απουσιάζει ο Γιάννης Ντσούνος από τους Αταίριαστους

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας είναι στον ΣΚΑΪ για 11η συνεχή χρονιά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του καναλιού, για την εκπομπή:

«Είναι οι πιο ταιριαστοί 'Αταίριαστοι' της ελληνικής τηλεόρασης, διαθέτουν χιούμορ, αμεσότητα, εμπειρία και κριτική ματιά. ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας είναι στον ΣΚΑΪ για 11η χρονιά. Καθημερινά από τις 09.45, οι «Αταίριαστοι» βρίσκονται κοντά μας για να μας μεταφέρουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον παλμό της επικαιρότητας, να αποκαλύπτουν όλα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, αλλά και να ερευνούν τα ερωτήματα που θέτουν οι τηλεθεατές. Υποδεχόμενοι σημαίνουσες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής και ειδικούς σε νευραλγικούς τομείς, αναζητούν τις απαντήσεις θέτοντας καίριες ερωτήσεις».