Μεταγραφή έκπληξη: Από τον ΣΚΑΙ επιστρέφει στο OPEN - «Γυρίζω με χαμόγελο»

Εκτός σταθμού Φαλήρου ακόμα ένα πρόσωπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεταγραφή έκπληξη: Από τον ΣΚΑΙ επιστρέφει στο OPEN - «Γυρίζω με χαμόγελο»

Μετά από ένα μικρό διάλλειμα που έκανε φεύγοντας από το OPEN και πηγαίνοντας στον ΣΚΑΙ όπου βρέθηκε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, ενώ παρουσίασε και τη δική του εκπομπή σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή, τελικά επιστρέφει ξανά στο κανάλι του της Παιανίας.

Η ανακοίνωση είχε ήδη γίνει, πριν ο δημοσιογράφος ποζάρει μαζί με την παρουσιάστρια της εκπομπής στην οποία επιστρέφει, αφού στην θέση που θα τον παρακολουθήσουμε τον έχουμε δει ξανά

Ο δημοσιογράφος που από ΣΚΑΙ πάει ξανά OPEN

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ος οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του ποζάροντας μαζί με την Ελένη Τσολάκη και γράφοντας «Γυρίζω με τεράστιο χαμόγελο! Μαζί @elenitsolaki Part...3; #kalokairinot #openweekend Άντε πάμε 16 Σεπτεμβρίου!».


Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας για GNTM: «Ύψιστη εκμετάλλευση, έχω πάρα πολλές ενστάσεις για το συγκεκριμένο ριάλιτι»

Η ανακοίνωση του σταθμού γράφει: «Το OPEN υποδέχεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο δυναμικό του και τον καλωσορίζει στην ομάδα του σταθμού. Ο δημοσιογράφος με την πολύχρονη παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση, που καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει για το εύστοχο σχόλιό του και για τις καυστικές του ατάκες, θα βρίσκεται καθημερινά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN "Πρωινό Σουσού", στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη»

Στην ανακοίνωση που είχε κάνει για την αποχώρηση του είχε γράψει: «Να πηγαίνεις σε μια δουλειά με αγάπη και να φεύγεις με αγάπη. Σπάνια ευλογία και χαίρομαι που την έζησα και στον @skaitv.gr ! Τόσο με την @fayskorda οσο και με όλη την ομάδα του @summerscool_skaitv . Εις το επανιδείν».


Η ανακοίνωση του OPEN για την Ελένη Τσολάκη

«Το OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Τσολάκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια με την αστείρευτη ενέργειά της και την πάντα αισιόδοξη διάθεσή της, θα μας λέει καλημέρα, καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Η Ελένη με την αμεσότητα που τη διακρίνει κερδίζει τους τηλεθεατές, κρατώντας πάντα την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία που αρμόζει σε κάθε περίσταση.

Η ανανέωση της συνεργασίας έρχεται να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει την αμέριστη εμπιστοσύνη του σταθμού προς το πρόσωπο της Ελένης Τσολάκη.

Καλή και επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν!», γράφει η ανακοίνωση.

Ελένη Τσολάκη OPEN