Mega Σαββατοκύριακο: Σε νέα ώρα και πλατό η Στέλλα Γκάντωνα και ο Ντίνος Σιωμόπουλος - Τα πρώτα τους λόγια στην πρεμιέρα

Κεφάτοι και ανανεωμένοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Mega Σαββατοκύριακο: Σε νέα ώρα και πλατό η Στέλλα Γκάντωνα και ο Ντίνος Σιωμόπουλος - Τα πρώτα τους λόγια στην πρεμιέρα

Πολλές είναι οι εκπομπές που ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα για τη νέα σεζόν και κάποιες τα πηγαίνουν ήδη πολύ καλά όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ άλλες θέλουν ακόμα λίγο χρόνο για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού. Οι πρεμιέρες, όμως, συνεχίζονται και σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου!

Η Στέλλα Γκάντωνα και ο Ντίνος Σιωμόπουλος βγήκαν στον αέρα για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι για να υποδεχθούν και να καλωσορίσουν τους τηλεθεατές τους στο Mega Σαββατοκύριακο. Φανερά ενθουσιασμένοι και κεφάτοι και οι δύο, ανανεωμένοι και έτοιμοι για όσα θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Το καλωσόρισμα Γκάντωνα και Σιωμόπουλο στην πρεμιέρα του Mega Σαββατοκύριακο

«Εδώ είμαστε φίλες και φίλοι. Σας καλωσορίζουμε! Νέα ώρα, 05:42», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και η συνάδελφός του επισήμανε με την σειρά της: «Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας, καλή σεζόν να έχουμε!»

Δείτε επίσης: Στέλλα Γκαντώνα - «Με φλερτάρουν, φλερτάρω κι εγώ, γιατί όχι;».

«Έχουμε έρθει με καλή διάθεση, ελπίζουμε σε καλές ειδήσεις, με φόρα, καινούριο σκηνικό, καινούριο στούντιο, καινούριο τραπέζι...», συμπλήρωσε, επίσης, ο Ντίνος Σιωμόπουλος, επισημαίνοντας τις αλλαγές που συνέβησαν στο πλατό τους.

Δείτε επίσης: «Ήμουν μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη 11 χρόνια και...» - Ο Ντίνος Σιωμόπουλος σε μία σπάνια εξομολόγηση

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος ήταν πιο "μαζεμένος" στις φωτογραφίες που δημοσίευε στα social media όλο το καλοκαίρι από τις διακοπές του, γι' αυτό και δεν υπάρχουν κανονικά post, ωστόσο η Στέλλα Γκάντωνα ήταν ιδιαίτερα ενεργή και δεν έλειψαν οι φωτογραφίες από τις παραλίες και τα τοπία.