Μαριάντα Πιερίδη: «Βρε αγάπη μου βάλε μία μπλούζα» - Το καυστικό σχόλιο για τον παίκτη του Power of Love

Όλο το παρασκήνιο που αποκάλυψε η Νίκη Παυλίδη

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο έκανε η Μαριάντα Πιερίδη σχετικά με τον Νίκο Πελετιέ στο σημερινό «Summer’s Cool». Στην εκπομπή, βρέθηκε καλεσμένη η Νίκη Παυλίδου, η παίκτρια που αποχώρησε από το τελευταίο επεισόδιο του Power of Love και η συζήτηση που έγινε ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική.

Η παίκτρια δε δίστασε να αναφερθεί ανοιχτά στον Νίκο Πελετιέ και ειδικότερα στις θέσεις που έχει λάβει ο ίδιος μέσα στο παιχνίδι, αναφέροντας πως θεωρεί την συμπεριφορά του στο ριάλιτι ως ένα κομμάτι του ρόλου που έχει υιοθετήσει.

«Για τον Νίκο έχω αλλάξει γνώμη κατά κάποιο τρόπο. Τον έχω καταλάβει περισσότερο και τον έχω απομυθοποιήσει. Δηλαδή, πλέον, δεν τον παίρνω στα σοβαρά. Πιστεύω ότι είναι ρόλος. Σίγουρα κάτι υπάρχει με την Σωτηρία. Τώρα, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Κακός δεν είναι σε καμία περίπτωση. Ούτε θεωρώ ότι κάνει κάτι με μένος, δεν έχει αρνητικά συναισθήματα, απλώς θεωρώ ότι έχει έρθει στο παιχνίδι για να 'πουλήσει' κάτι, μία περσόνα.

Η Σωτηρία [...] νιώθω ότι έχει μπει στα διαδικασία να τον αλλάξει. Πολλές κοπέλες νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον άλλο, κάποιες τις εξιτάρει και αυτό τους δίνει μία ικανοποίηση. Βέβαια, δεν έχει αλλάξει, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Πιστεύω ότι είναι ψευτικό αυτό που βλέπετε πως έχει αλλάξει. Πιστεύω ότι με το που βγει από το παιχνίδι θα συνεχίσει τα ίδια βίντεο, με τον ίδιο τρόπο, απλά θεωρώ ότι ο κόσμος τον έχει καταλάβει και δεν τον παίρνει όσο σοβαρά τον έπαιρνε», αποκάλυψε η Νίκη Παυλίδου.

Από την πλευρά της, η Μαριάντα Πιερίδη στάθηκε στο γεγονός πως ο Νίκος Πελετιέ έχει επιλέξει να κυκλοφορεί... ημίγυμνος μέσα στο σπίτι.

«Μόνο αυτό που παρακολουθώ στην τηλεόραση κι είναι δύσκολο αν δεν είσαι εκεί και να έχεις εικόνα για τους ανθρώπους 24 ώρες το 24ωρο. Βλέποντας τον Πελετιέ, βλέπω έναν άνθρωπο… Καταρχήν εγώ το πρώτο πράγμα που θα έλεγα και συγγνώμη κιόλας, αλλά βρε αγάπη μου βάλε μία μπλούζα και σεβάσου λίγο όλη την παρέα. Νιώθω ότι κάποιες φορές σαν να μιλά στον κόσμο από την τηλεόραση και δεν απευθύνεται στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Μου γράφουν μηνύματα και μου λένε ότι είναι καλό παιδί, αλλά αισθάνομαι λίγο περίεργα», είπε η Μαριάντα Πιερίδη για τον παίκτη του Power of Love.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Power of love - Ανδριάνα Παναγιώτου: Ο λόγος που χώρισε με τον πρώην σύντροφό της! Είχε κλάψει γ' αυτό στο πλατό του My Style Rocks

Οι πρώτες δηλώσεις της Νίκης Παυλίδου μετά την αποχώρηση από το Power of Love

«Σίγουρα δεν με προστάτευσα και τους βοήθησα να το κάνουν όλο αυτό, αλλά θεωρώ ότι τους βοήθησε πολύ και ο κόσμος απέξω. Δεν ήταν καθαρά η άποψη των συμπαικτών μου αυτή που είχαν, ειδικά προς το τέλος. Έχω έναν δυναμικό χαρακτήρα, μου αρέσει να μιλάω πολύ, να παίρνω θέση σε όλα τα ζητήματα, οπότε αυτό με φέρνει και συνήθως μπροστά», είπε αρχικά για το γεγονός πως οι συμπαίκτες της είχαν εναντιωθεί προς το πρόσωπό της.

Και σημείωσε για τα αρνητικά σχόλιο που δέχεται στα social media: «Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε όλο αυτό. Θεωρώ ότι ο κόσμος φανατίστηκε πάρα πολύ από την αρχή και βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα, απέκτησαν από τις πρώτες μέρες μία πολύ ισχυρή γνώμη για τον κάθε παίκτη, οπότε αυτό θεωρώ ότι ήταν...».

«Δεν μπήκα διαβασμένη, δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση και δεν έχω δει άλλα ριάλιτι, ώστε να έχω εμπειρία σε αυτό, οπότε εγώ μπήκα σαν να είμαι στο σπίτι μου, σαν να μιλάω με τις φίλες μου», δήλωσε για την συμμετοχή της στο Power of Love η Νίκη Παυλίδη.