Buongiorno: Αυτά είναι τα 4 πρόσωπα στο πάνελ της Φαίης Σκορδά - Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

Τρία πολύ δυνατά ονόματα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Buongiorno: Αυτά είναι τα 4 πρόσωπα στο πάνελ της Φαίης Σκορδά - Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

Η Φαίη Σκορδά σε λίγες ημέρες, στις 16 Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα, θα κάνει πρεμιέρα με την ολοκαίνουρια εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Buongiorno, επιστρέφοντας στην πρωινή ζώνη. Το πρώτο trailer έχει ήδη βγει στον αέρα, αλλά σε αυτό δεν φαινόταν κανείς από τους συνεργάτες της και τα σενάρια ήταν πολλά.

Υπήρχαν διάφορες φήμες, όμως ο σταθμός αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτές και να αποκαλύψει ποιο θα είναι το πάνελ της παρουσιάστριας, μέσα από φωτογραφίες στο Instagram. Πρόκειται για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Η ανακοίνωση του MEGA για τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στο Buongiorno

Κάτω από την ανάρτηση ξεκίνησαν οι ευχές από παλιούς τους συνεργάτες, ενώ και το κοινό εξέφρασε την άποψή του για τη νέα αυτή παρέα που θα κρατά συντροφιά καθημερινά στους τηλεθεατές για το υπόλοιπο της σεζόν. Άλλοι ενθουσιάστηκαν και μερικοί αντέδρασαν αρνητικά.

Δείτε επίσης: «Αν με ξαναπάρεις θα φωνάξω το 100» - Το τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τα μηνύματα που αντάλλαξαν


Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως 10 ημέρες πριν την πρεμιέρα, η Φαίη Σκορδά ήρθε αντιμέτωπη με την αποχώρηση ενός πολύ στενού και αγαπημένου συνεργάτη της, με τον οποίο δούλευε μαζί για πολλά χρόνια, από την εποχή που η ίδια είχε αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το σχετικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, το πρόσωπο που αποφάσισε να παραιτηθεί από την ομάδα της Φαίης Σκορδά είναι ο Άρης Λιαπάτης, ο οποίος είχε τον ρόλο του βοηθού αρχισυντάκτη.

Ο λόγος; Σύμφωνα τόσο με τις πηγές της Τίνας Μεσσαροπούλου όσο και των δημοσιογράφων της εκπομπής Summer's Cool, αυτό που οδήγησε στην απόσυρση του Άρη Λιαπάτη ήταν η τεταμένη του σχέση με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Άννα Ορφανουδάκη, καθώς και οι έντονες διαφωνίες που είχαν οι δυο τους.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Πόση ώρα θα διαρκεί η εκπομπή της στο MEGA, Buongiorno

Η αποχώρηση αυτή σίγουρα θα αποτελέσει πρόβλημα για το MEGA, το οποίο εξάλλου είχε δυσκολευτεί αρκετά να στελεχώσει το Buongiorno. Ήδη έχει ξεκινήσει... αγώνας δρόμου από το κανάλι για να βρεθεί αντικαταστάτης προτού παρέλθει η ημερομηνία της πρεμιέρας. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι έμπιστοι επαγγελματίες στον χώρο είναι πλέον ήδη κλεισμένοι σίγουρα θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα.

Πάντως, η δημοσιογραφική ομάδα του Summer's Cool υποστηρίζει ότι υπάρχουν πληροφορίες πως -παράλληλα με την αναζήτηση αντικαταστάτη- γίνονται και προσπάθειες προκειμένου ο Άρης Λιαπάτης και να τα βρει με την αρχισυντάκτρια και να επιστρέψει στην ομάδα.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με τους ίδιους, ο Άρης Λιαπάτης είναι ένας αξιόλογος, εξαιρετικός συνεργάτης, ο οποίος «γενικά δεν συνηθίζει να τσακώνεται»...