OPEN: Η ανακοίνωση του σταθμού για την Ελένη Τσολάκη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Τσολάκη, στο τέλος της περασμένης σεζόν, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, με δάκρυα στα μάτια, με τους τηλεθεατές να θεωρούν πως ίσως αυτό σήμαινε και το τέλος της συνεργασίας της με το OPEN - δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια που είχε πει.

Παρόλα αυτά, λίγο πριν η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινήσει και επίσημα, ο σταθμός προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση και διαψεύδει τις φήμες, επιβεβαιώνοντας την ανανέωση του συμβολαίου με την παρουσιάστρια, χωρίς να αναφέρονται ωστόσο πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το project που θα αναλάβει.

Η ανακοίνωση του OPEN για την Ελένη Τσολάκη

«Το OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Τσολάκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια με την αστείρευτη ενέργειά της και την πάντα αισιόδοξη διάθεσή της, θα μας λέει καλημέρα, καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Η Ελένη με την αμεσότητα που τη διακρίνει κερδίζει τους τηλεθεατές, κρατώντας πάντα την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία που αρμόζει σε κάθε περίσταση.

Η ανανέωση της συνεργασίας έρχεται να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει την αμέριστη εμπιστοσύνη του σταθμού προς το πρόσωπο της Ελένης Τσολάκη.

Καλή και επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν!», γράφει η ανακοίνωση.

Ελένη Τσολάκη OPEN

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, πάντως, έκανε διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, ταξιδεύοντας σε διάφορα νησιά και παραθαλάσσια περιοχές για να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό.

Τις ημέρες των διακοπών τους, το ζευγάρι βρίσκεται στην Μήλο ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά της Ελλάδας, κατάλληλο για ερωτευμένους αφού ο οποιοσδήποτε μπορεί να μαγευτεί από τις ομορφιές του. Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελένη Τσολάκη εκτός του ότι δημοσίευσε φωτογραφίες της σε ένα από τα πιο γνωστά σημεία της Μήλου που είναι το Κλίμα, αλλά μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο από την έξοδο της με τον σύζυγό της.

Ελένη Τσολάκη Παύλος Πετρουλάκης Μήλος