Αλλάζουν όλα στο GNTM: Τα δύο σενάρια που μελετά το Star - Μένει εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Ελένη Μπορμπόλη
instagram@ilianapapageorgiou
instagram@ilianapapageorgiou

Επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν στις οθόνες μας το GNTM, το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων που απέχει αρκετό καιρό από το πρόγραμμα του Star, καθώς ο τελευταίος κύκλος δεν είχε πάει πολύ καλά, από άποψη τηλεθέασης.

Τα κακά νέα για τους μεγάλους θαυμαστές της εκπομπής είναι ότι το GNTM προβλέπεται να καθυστερήσει αρκετά, με την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί. Παρόλα αυτά, είναι γνωστό ότι ο τηλεοπτικός σταθμός έχει επιλέξει να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης πρώτα τη «Φάρμα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η οποία κάθε χρόνο κερδίζει σταθερά την προτίμηση των τηλεθεατών.

Η επιστροφή, λοιπόν, του GNTM αναμένεται γύρω στον Απρίλιο, ώστε να καλυφθεί και το κενό της λεγόμενης prime time. Το πρόβλημα είναι ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Star δεν έχει ακόμα καταλήξει στη μορφή που θα έχει το ριάλιτι, ενώ εξετάζει ακόμα δύο (πολύ διαφορετικά μεταξύ τους) σενάρια.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έγινε πραγματικότητα» - Το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά το "διαζύγιό" της από την Έλενα Χριστοπούλου

GNTM: Τι θα γίνει με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου και με τους υπόλοιπους κριτές

Ως γνωστόν, δύο από τα πιο εμβληματικά πρόσωπα της εκπομπής, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Γιώργος Καράβας, θα μείνουν εκτός του νέου κύκλου, καθώς θα συμμετάσχουν στην ανανεωμένη εκδοχή του My Style Rocks. Επιπλέον, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ούτε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, αλλά ούτε και ο Δημήτρης Σκουλός.

Όσον αφορά την συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που μέχρι πρότεινος θεωρούταν βέβαιη και μάλιστα με κεντρικό ρόλο -τον οποίο στο παρελθόν είχε η Βίκυ Καγιά-, τα τελευταία νέα θέλουν το κανάλι να εξετάζει την πιθανότητα να παρουσιάσει μία εντελώς νέα ομάδα κριτών στο τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το βίντεο:

Τα δύο σενάρια που εξετάζει το Star για το GNTM

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή το Star μελετά δύο σενάρια: το πρώτο αφορά την επιστροφή του GNTM με εντελώς νέα πρόσωπα, ενώ το δεύτερο αφορά έναν κύκλο με παίκτριες από τις προηγούμενες σεζόν. Μάλιστα, η παραγωγή έχει επικοινωνήσει με τουλάχιστον 4παλιές παίκτριες για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Σε όποια και από τις δύο περιπτώσεις καταλήξει το Star, πάντως, πρόκειται για μία εκδοχή του GNTM που σίγουρα θα διχάσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς οι τηλεθεατές είχαν ενθουσιαστεί για την επιστροφή της Ηλιάνας, αλλά και του αρχικού concept.