Φαίη Σκορδά: Αποχώρηση - «βόμβα» από την εκπομπή της λίγο πριν βγει στον αέρα

Όλο το παρασκήνιο

Ελένη Μπορμπόλη
instagram/fayskorda
instagram/fayskorda

Περίπου 10 ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής Buongiorno, η Φαίη Σκορδά έρχεται αντιμέτωπη με την αποχώρηση ενός πολύ στενού και αγαπημένου συνεργάτη της, με τον οποίο δούλευε μαζί για πολλά χρόνια, από την εποχή που η ίδια είχε αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το σχετικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, το πρόσωπο που αποφάσισε να παραιτηθεί από την ομάδα της Φαίης Σκορδά είναι ο Άρης Λιαπάτης, ο οποίος είχε τον ρόλο του βοηθού αρχισυντάκτη.

Ο λόγος; Σύμφωνα τόσο με τις πηγές της Τίνας Μεσσαροπούλου όσο και των δημοσιογράφων της εκπομπής Summer's Cool, αυτό που οδήγησε στην απόσυρση του Άρη Λιαπάτη ήταν η τεταμένη του σχέση με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Άννα Ορφανουδάκη, καθώς και οι έντονες διαφωνίες που είχαν οι δυο τους.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Πόση ώρα θα διαρκεί η εκπομπή της στο MEGA, Buongiorno

Η αποχώρηση αυτή σίγουρα θα αποτελέσει πρόβλημα για το MEGA, το οποίο εξάλλου είχε δυσκολευτεί αρκετά να στελεχώσει το Buongiorno. Ήδη έχει ξεκινήσει... αγώνας δρόμου από το κανάλι για να βρεθεί αντικαταστάτης προτού παρέλθει η ημερομηνία της πρεμιέρας. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι έμπιστοι επαγγελματίες στον χώρο είναι πλέον ήδη κλεισμένοι σίγουρα θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα.

Πάντως, η δημοσιογραφική ομάδα του Summer's Cool υποστηρίζει ότι υπάρχουν πληροφορίες πως -παράλληλα με την αναζήτηση αντικαταστάτη- γίνονται και προσπάθειες προκειμένου ο Άρης Λιαπάτης και να τα βρει με την αρχισυντάκτρια και να επιστρέψει στην ομάδα.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με τους ίδιους, ο Άρης Λιαπάτης είναι ένας αξιόλογος, εξαιρετικός συνεργάτης, ο οποίος «γενικά δεν συνηθίζει να τσακώνεται»...

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ:

Buongiorno: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά αυτή τη σεζόν κάνει μία νέα αρχή στην τηλεόραση, έχοντας μετακομίσει πλέον στο MEGA, ετοιμάζοντας τις στήλες που θα παρουσιάζει με τους νέους συνεργάτες της στην εκπομπή Buongiorno. Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer, ενώ έγινε γνωστό πως η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ένθετο Secret, η Φαίη Σκορδά θα έχει στο πλευρό της τέσσερις βασικούς συνεργάτες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καλός φίλος και παλαιότερα συνεργάτης της Σκορδά, θα αναλάβει έναν ενεργό ρόλο στην εκπομπή, ενώ η τηλεοπτική συντάκτρια Νάνσυ Νικολαΐδου θα είναι επίσης στο πλευρό της. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετέχει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα ως βασικός σχολιαστής, δίνοντας την αιχμηρή του άποψη για τα όσα διαδραματίζονται στη showbiz και όχι μόνο.