Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Επιστρέφει το τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Έως 100.000 ευρώ μοιράζει το τηλεπαιχνίδι

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot / ANT1
Screenshot / ANT1

Επιστρέφει για μια ακόμα χρονιά το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με παρουσιαστή -και πάλι- τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 8 η ώρα το βράδυ, μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1.

Την ημερομηνία της πρεμιέρας αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός, μέσα από σχετική ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ανάρτηση, συνοδεύει λεζάντα που γράφει:

«Ένα έργο πολλά υποσχόμενο που θέλει λίγη βοήθεια… Κοινού, τηλεφώνου ή και 50/50. Ο #Ekatommyrioyxos έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23/09 στις 20:00 στον ANT1».

Δείτε την ανάρτηση του καναλιού:

Δείτε επίσης: «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;» - Δεν ξανάγινε στην ιστορία του παιχνιδιού: Ο παίκτης που αναμετρήθηκε με την ερώτηση των 100.000€

Οι 3 εκπομπές που θα παρουσιάζει φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Υπενθυμίζουμε ότι, για αυτή την τηλεοπτική σεζόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παρουσιάζει συνολικά 3 εκπομπές. Ειδικότερα, πέρα από τον Εκατομμυριούχο, έχει αναλάβει και την βραδινή εκπομπή «The 2Night Show», καθώς και την ταξιδιωτική εκπομπή, «The Road show».

Την τελευταία, μάλιστα, ο ίδιος την είχε παρουσιάσει και στο παρελθόν και ως εκ τούτου δηλώνει άκρως ενθουσιασμένος γι' αυτό το νέο project. Μέσα από αυτή την εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου και θα γνωρίζει ανθρώπους που έχουν να μοιραστούν με εκείνον και το κοινό μια ιστορία τους. Οι πρώτες εκπομπές του, μάλιστα, αναμένεται να προβληθούν από την Κρήτη, αλλά στη λίστα των προορισμών του υπάρχουν περιοχές απ' όλη την Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, κατά το κλείσιμο της εκπομπής του το περασμένο καλοκαίρι, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε - έμμεσα - στο νέο του αυτό ξεκίνημα γεμάτος ευγνωμοσύνη και χαρά:

«Κυρίες και κύριοι, θέλω να σας πω, χωρίς πολλά λόγια, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Υπέροχη χρονιά, περάσαμε καταπληκτικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν να έρθουν, να ανοίξουν την καρδιά τους και να πουν όλα αυτά που θέλουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν.