Φαίη Σκορδά: Πόση ώρα θα διαρκεί η εκπομπή της στο MEGA, Buongiorno

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Πόση ώρα θα διαρκεί η εκπομπή της στο MEGA, Buongiorno

Η Φαίη Σκορδά αυτή τη σεζόν κάνει μία νέα αρχή στην τηλεόραση, έχοντας μετακομίσει πλέον στο MEGA, ετοιμάζοντας τις στήλες που θα παρουσιάζει με τους νέους συνεργάτες της στην εκπομπή Buongiorno. Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer, ενώ έγινε γνωστό πως η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερα στοιχεία γίνονται γνωστές για το νέο εγχείρημά της. Άλλη μία πληροφορία, λοιπόν, που μαθεύτηκε είναι η διάρκεια που θα έχει στο νέο πρόγραμμα του Μεγάλου καναλιού. Εδώ και καιρό ξέραμε πως θα βρίσκεται στην πρωινή θέση, εκεί που μέχρι πέρυσι έπαιζε το "Πάμε Δανάη", επομένως θα αρχίζει μετά την Κοινωνία Ώρα Mega.

Πόσες ώρες θα διαρκεί η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA

Θα ξεκινάει συγκεκριμένα στις 09:20, σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό, και θα ολοκληρώνεται λίγο πριν το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Δώρα Αναγνωστοπούλου, στις 12:45. Θα διαρκεί, δηλαδή, περίπου τρεις ώρες και 20 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως διάφορα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και φήμες θέλουν ο πρώτος της καλεσμένος να είναι ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ένθετο Secret, η Φαίη Σκορδά θα έχει στο πλευρό της τέσσερις βασικούς συνεργάτες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καλός φίλος και παλαιότερα συνεργάτης της Σκορδά, θα αναλάβει έναν ενεργό ρόλο στην εκπομπή, ενώ η τηλεοπτική συντάκτρια Νάνσυ Νικολαΐδου θα είναι επίσης στο πλευρό της. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετέχει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα ως βασικός σχολιαστής, δίνοντας την αιχμηρή του άποψη για τα όσα διαδραματίζονται στη showbiz και όχι μόνο.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν με ξαναπάρεις θα φωνάξω το 100» - Το τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά και τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Σταθερά στο πλευρό της θα βρίσκεται επίσης ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος είχε αναλάβει το μαγειρικό κομμάτι της εκπομπής και στην εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα σύμφωνα με τον Real Life, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία συνεργάζεται με τον όμιλο της Alter Ego αναμένεται να κάνει εμφανίσεις στην εκπομπή, ωστόσο όχι σε καθημερινή βάση. Επιπλέον, η Φαίη Σκορδά αναζητά μια γυναίκα δημοσιογράφο για να ενισχύσει το ενημερωτικό κομμάτι του «Buongiorno».