Κίνηση... ματ: Παρουσιάστρια παραιτήθηκε και ανέβασε trailer της εκπομπής της σε άλλο κανάλι!

Όλο το παρασκήνιο

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / smiletv_news
Instagram / smiletv_news

Μια ξαφνική αλλαγή αποφάσισε να κάνει μια παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Ο λόγος για την Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία επρόκειτο να παρουσιάσει την εκπομπή «Παρέα με τη Γωγώ» στο κανάλι του Blue Sky, ωστόσο τελικά αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να πάρει «μεταγραφή» στο SMILE TV.

Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους πίσω από την αποχώρηση της παρουσιάστριας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η παραίτηση ήταν οικειοθελής από την πλευρά της. Μάλιστα, η ίδια πρόσφατα βρέθηκε στα γραφεία του Blue Sky για να αποχαιρετίσει τους συνεργάτες της, οι οποίοι στενοχωρήθηκαν αρκετά. Σημειώνουμε ότι στο παρελθόν η Γωγώ Γαρυφάλλου είχε υποστηρίξει πως οι άνθρωποι του συγκεκριμένου καναλιού ήταν για εκείνη σαν οικογένεια.

Οι φήμες λένε πως η ίδια είχε εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει κουβέντες και ραντεβού για διάφορα πρότζεκτ, θέλοντας να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Η αποχώρηση της παρουσιάστριας έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από ανάρτηση του SMILE TV, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία γράφει:

«Το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο κάθε μέρα, Δευτέρα με Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι στο SMILE TV με θέματα συνεντεύξεις, υγεία, ομορφιά, gossips και όλα τα νέα της showbiz.

'ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΓΩ'

παρουσιάζει η Γωγώ Γαρυφάλλου».

Δείτε επίσης: "Λύγισε" η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Το είχε αγοράσει για...» - Η άγνωστη ιστορία πίσω από το κοστούμι που φορούσε ο Νίκος Φλωρινιώτης στην κηδεία του

Γωγώ Γαρυφάλλου - Δείτε το trailer της νέας της εκπομπής:

Σημειώνουμε ότι τον τελευταίο χρόνο, πέρα από τις αλλαγές της Γωγώς Γαρυφάλλου στην επαγγελματική της ζωή, έχουν γίνει ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές και στα προσωπικά της.

Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια υπήρξε παντρεμένη με τον Κυριάκο Χατζηδιαμαντή για 7 μήνες και μαζί του απέκτησε μία κόρη, την Πόπη, την οποία λατρεύει. Παρόλο που ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, εκείνη πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύζυγό της και, μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο The 2night Show είχε αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για την σχέση τους.

«Το παιδί μου είναι ίδιο εγώ! Δεν ήθελα καθόλου να γίνω μαμά. Διήρκησε 7 μήνες ο γάμος μου, σε συνδυασμό με τη σχέση μου ήταν όλα εξπρές. Να πω ότι ο μπαμπάς της είναι πολύ καλός, έχουμε πολύ καλή σχέση. Γνωριζόμασταν από το σχολείο, μου έστειλε μήνυμα στο Facebook και δειλά δειλά ξεκίνησε η σχέση μας.

Μου ήρθαν όλα τόσο απότομα γιατί δεν πήγα να κάνω παιδί. Ξεκίνησα μια σχέση με έναν πολύ ωραίο άντρα και όπου πήγαινε. Και μαθαίνω στον πρώτο μήνα ότι είμαι έγκυος. Και πρόσεχα πάρα πολύ, να ξέρεις. Δεν ήθελα παιδιά, γιατί δεν ήθελα ευθύνες. Έχω συνδυάσει την πρωινή δουλειά με την ώρα που πάει η Πόπη στο σχολείο και να τελειώσω πριν σχολάσει. Στη διάρκεια που έμεινα έγκυος έκανα και τον γάμο γιατί ήθελα να γίνουν όλα σωστά. Δεν είχα σκοπό να χωρίσω.

Τελικά στην συμβίωση διαπίστωσα ότι δεν είμαστε ταιριαστοί και είπαμε να το αφήσουμε με δική μου πρωτοβουλία. Η κόρη μου είναι κούκλα, τσαχπίνα, μιλάει ακατάπαυστα, τραγουδάει τόσο ωραία, είναι μπιζουδάκι. Έχει τζίντζερ μαλλιά, είναι κούκλα! Στο σπίτι μιλάμε πολλές ώρες και δεν της μιλάω σαν μωρό, αλλά σαν ενήλικας. Ξέρει για τον χωρισμό, ότι ο μπαμπάς της έχει νέα σύντροφο. Εγώ δεν έφτιαξα τη ζωή μου. Δεν με φλερτάρουν καθόλου», ανέφερε η Γωγώ Γαρυφάλλου.