Μαμά-δες: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά

Τα δυο πρόσωπα που θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαμά-δες: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά

Η εκπομπή Μαμά-δες επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 με τον πέμπτο κύκλο με παρουσιάστρια την Τζένη Θεωνά (δείτε εδώ τη στιγμή που η Θεωνά παρέλαβε τη σκυτάλη από την Κρονάκη) και πρεμιέρα πρόκειται μα κάνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, στις 17:00.

Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι καλεσμένοι στην εκπομπή Μαμά-δες

Και φέτος, η εκπομπή θα παρουσιάζει μαμάδες της διπλανής πόρτας που παλεύουν καθημερινά να συνδυάσουν τη δουλειά με το μεγάλωμα των παιδιών. Γυναίκες με μια σημαντική ιστορία που εμπνέει. Γυναίκες που θα έκαναν τα πάντα για τα παιδιά τους ή οικογένειες της περιφέρειας που βιώνουν τις δικές τους δυσκολίες, αλλά δεν το βάζουν κάτω και ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.

Ζευγάρια, γνωστά ή μη, μιλούν για τον διαφορετικό τρόπο που ο πατέρας και η μητέρα προσεγγίζουν τα θέματα της γονεϊκότητας και των σχέσεων μεταξύ τους, ενώ γνωστές προσωπικότητες μιλούν για τα δικά τους παιδικά χρόνια και αναφέρουν όσα σημαντικά έχουν κρατήσει από τους γονείς τους και διαμόρφωσαν τους χαρακτήρες τους.

Από την εκπομπή δεν θα λείψουν, για άλλη μία σεζόν, επισκέψεις σε δομές, ιατρικά θέματα, συμβουλές από ψυχολόγους, προτάσεις για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Οι καλεσμένοι:

Αρχικά η Τζένη Θεωνά συναντάει την Ειρήνη Κόκα η οποία θα μιλήσει για την στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο και έκανε κρυοσυντήρηση ωοθηκικού ιστού, προκειμένου να διατηρήσει τη γονιμότητά της. Σήμερα, κατάφερε να κρατάει στην αγκαλιά της το γιο της...

Έπειτα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ανοίγει την καρδιά της για την συνεπιμέλεια και την 17χρονη κόρη της (δείτε την εδώ). Από την άλλη, ο Κώστας Τσουκαλάς, δικηγόρος στο επάγγελμα μιλάει για τα δικαιώματα της μητέρας την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά.

Τέλος, ο Χάρη Ρώμας θυμάται στιγμές από τα παιδικά του χρόνια και μιλάει για τους γονείς του.

Μαμά-δες Χάρης Ρώμας
NDPPHOTO