My style rocks: Το trailer των bootcamps και τα κορίτσια που παρέλασαν - Κάθε πότε θα προβάλλεται

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Το trailer των bootcamps και τα κορίτσια που παρέλασαν - Κάθε πότε θα προβάλλεται

Ανανεωμένο και ανατρεπτικό το My style rocks επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και κάνει πρεμιέρα για όγδοη σεζόν, την Παρασκευή 13/09 στις 21.00. Φέτος το παιχνίδι αλλάζει και αυτό φαίνεται από το trailer που κυκλοφόρησε....

Ο νέος κύκλος ξεκινάει με τα Bootcamps των κοριτσιών που θέλησαν να συμμετέχουν στο πιο στυλάτο show της ελληνικής τηλεόρασης. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία της επιλογής των fashionistas, αλλά και όλα όσα γίνονται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Οι διαγωνιζόμενες κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα μπροστά στην κριτική επιτροπή, στον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα με την προσδοκία να μπουν στην ομάδα του My style rocks!

Οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ... Στο ανανεωμένο My style rocks, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του διαγωνισμού από την αρχή των Bootcamps αλλά και στα καθημερινά επεισόδια! Οι συζητήσεις μεταξύ των fashionistas και πλούσιο υλικό από τα backstage του διαγωνισμού έρχονται σύντομα στις οθόνες μας!

Στα δύο πρώτα επεισόδια του My style rocks την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε τα bootcamps.

Δείτε επίσης: Ποια είναι η νικήτρια του 7ου κύκλου, Νικολίνα Νικολούζου – Έκανε coming out ως trans πριν από μήνες

Το trailer για το My style rocks που ξεκινάει

«Δεν θέλω να με λέω κολώνα, γιατί οι κολώνες δεν εξελίσσονται κι εγώ θέλω τη φετινή χρονιά να διερευνήσουμε τις νέες τάσεις, να δούμε καινούρια πράγματα στο στυλ, να ανακαλύψουμε καινούριες προσωπικότητες, νέες ιδέες. Η διαδικασία του bootcamp είναι μια νέα διαδικασία για το MSR, έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, πολύ ωραίες προσωπικότητες, πολύ στυλ και αρκετά κακόγουστα πράγματα. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την πιο σωστή επιλογή [...] Είμαι γλυκός, αλλά αυστηρός στα γυρίσματα. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν», έχει δηλώσει σχετικά ο Στέλιος Κουδουνάρης για την επιστροφή του.