ΣΚΑΪ - Η επιστροφή είναι γεγονός: Αναλαμβάνει το πόστο που είχε πριν από ένα χρόνο

Η επίσημη ανακοίνωση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ΣΚΑΪ - Η επιστροφή είναι γεγονός: Αναλαμβάνει το πόστο που είχε πριν από ένα χρόνο

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στον ΣΚΑΪ λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, με μία επιστροφή που θα συζητηθεί. Αν και αποχώρησε μετά από έντονες διαφωνίες για θέματα που αφορούσαν την τηλεόραση, και το ραδιόφωνο όπου ήταν διευθυντής, τελικά ένα χρόνο αργότερα αναλαμβάνει ξανά το πόστο του και μάλιστα με αναβαθμισμένα καθήκοντα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Χιώτη. Ο ΣΚΑΪ 100,3 ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ραδιοφωνικού σταθμού. Ο δημοσιογράφος Σπύρος Μάλλης αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, ενώ η Τζένη Πουπουλίδου παραμένει Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ 100,3.

Δείτε επίσης: ΣΚΑΙ: Επιστρέφει μετά από ένα χρόνο - Τον απομάκρυναν από το πόστο του και του το δίνουν πίσω

Τι είχε συμβεί στις κλειστές πόρτες του ΣΚΑΪ

Με ρεπορτάζ της, η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει πως υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Βασίλη Χιώτη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν Οκτώβρης του 2023 όταν απομακρύνθηκε από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3, καθώς ένα ομοφοβικό του σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο (δείτε εδώ τι είχε πει) και στάθηκε η αφορμή για τη συγκεκριμένη απόφαση του σταθμού.

Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει, όμως, ένα μήνα πριν, όταν ο δημοσιογράφος ήρθε σε σύγκρουση με τους ανώτερους για τη στελέχωση του ραδιοφώνου. Εκείνος διαφωνούσε κάθετα με την πρόταση του ΣΚΑΪ να χρησιμοποιήσει δημοσιογράφους από την τηλεόραση για να καλύψει κάποιες από τις ανάγκες που υπήρχαν στο ραδιοφώνου και από απλή σύγκρουση κατέληξε σε μεγάλη ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μόλις έγινε και το σχόλιο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το ποτήρι ξεχείλισε και έτσι ο Σπύρος Μάλλης ανέλαβε τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού, με τον Βασίλης Χιώτη να συνεχίζει την εκπομπή του. Η νέα συμφωνία που έκλεισε, ωστόσο, περιλαμβάνει την ανάληψη της θέσης ως διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3.

 ΣΚΑΪ - Η επιστροφή είναι γεγονός: Αναλαμβάνει το πόστο που είχε πριν από ένα χρόνο