To Πρωινό – Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και θα συζητηθεί έντονα

Θα μιλήσει για πρώτη φορά για σημαντικές αλλαγές στη ζωή του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
To Πρωινό – Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και θα συζητηθεί έντονα

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει σιγά-σιγά με τα περισσότερα ζωντανά προγράμματα να έχουν προγραμματισμένες πρεμιέρες μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου και τις σειρές να ανοίγουν την αυλαία τους λίγο αργότερα. «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στις οθόνες μας τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους συνεργάτες του στο «Πρωινό», θα αναδείξει τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, όπως κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, με σεβασμό, σοβαρότητα, ειλικρίνεια, αλλά και χιούμορ. Παράλληλα, οι συζητήσεις-συνεντεύξεις του με εκλεκτούς καλεσμένους θα κάνουν αίσθηση, για άλλη μια χρονιά.

Γι' αυτό και δεν θα γινόταν να μην έχει ένα πρόσωπο της επικαιρότητας στην πρεμιέρα του. «Το Πρωινό» ξεκινάει δυναμικά με έναν άνθρωπο που γενικά μιλάει σπάνια και ακόμα σπανιότερα για την προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης: Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό»

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο τραγουδιστής αναμένεται να ανοίξει την καρδιά του στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα για πράγματα που δεν έχει πει ποτέ και συγκεκριμένα για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Αλεξάνδρας Νίκα. Θυμίζουμε ότι η σύντροφός του είναι στον 7ο μήνα και περιμένει αγοράκι, το οποίο θα ονομάσουν Βασίλη, από τον πατέρα του Αργυρού.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2023, μετά από ένα κοινό ταξίδι τους στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στην Φλωρεντία και την Τοσκάνη. Είναι δηλαδή πάνω από 1,5 χρόνο μαζί, παρόλο που δεν υπάρχουν κοινά τους στιγμιότυπα δημοσιευμένα είτε στα social media είτε στα περιοδικά.

To Πρωινό – Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και θα συζητηθεί έντονα

Την αποκάλυψη για τον πρώτο καλεσμένο στο «Πρωινό» έκανε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα μέσα από story που δημοσίευσε και τόνισε πως ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε στο Λονδίνο προκειμένου να συναντήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή. Εκεί θα πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα της συνέντευξης που θα του παραχωρήσει.

To Πρωινό – Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και θα συζητηθεί έντονα