Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση που «μαρτυρά» τη μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της

Έτοιμη για τη νέα σεζόν η Δανάη Μπάρκα

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram/danai_barka
Instagram/danai_barka

Για την πρεμιέρα της νέας σεζόν της εκπομπής «Πάμε Δανάη» προετοιμάζεται η Δανάη Μπάρκα, η οποία στις 23 Σεπτεμβρίου επιστρέφει με την ίδια διάθεση και το ίδιο κέφι αλλά σε διαφορετική ώρα.

Μάλιστα, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε προ ολίγου η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε τις φήμες που εδώ και αρκετό καιρό την ήθελαν να αλλάζει ώρα μετάδοσης, καθώς την σκυτάλη της πρωινής ζώνης θα πάρει τώρα η χρυσή μεταγραφή του Mega, η Φαίη Σκορδά, με την εκπομπή «Buongiorno» (δείτε αναλυτικά όλες τις καινούριες εκπομπές που ξεκινούν εδώ).

Συγκεκριμένα, η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μετατίθεται πλέον στις 13:30 το μεσημέρι, μετά το δελτίο ειδήσεων. Την πληροφορία αυτή, η ίδια επιβεβαίωσε με έναν έξυπνο τρόπο, συνοδεύοντας τις νέες promo φωτογραφίες που έβγαλε για την επερχόμενη πρεμιέρα, με τη λεζάντα: «Καλησπέρα σααααας. Η καλή μέρα απ’το μεσημέρι φαίνεται».

Στις φωτογραίες, η Δανάη Μπάρκα φαίνεται να ποζάρει χαλαρή και ανανεωμένη στον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες. Το μακιγιάζ της είναι αρκετά διακριτικό, ενώ τα μαλλιά της τα έχει αφήσει να πέφτουν στους ώμους της, σε ένα σπαστό καρέ.

Δείτε την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα:

Σημειώνουμε ότι η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της έχουν γυρίσει πλέον στις βάσεις τους μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές και προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά, κάνοντας συνεχώς συσκέψεις.

Η επιστροφή της Δανάης Μπάρκα

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και αυτό το καλοκαίρι, η Δανάη Μπάρκα επισκέφθηκε το αγαπημένο της νησί των Κυκλάδων, για να γεμίσει τις μπαταρίες της. Το νησί αυτό δεν είναι άλλο από την πανέμορφη Σέριφο, η οποία, όπως έχει αποκαλύψει η παρουσιάστρια, της έχει κλέψει την καρδιά!

Χαρακτηριστικό είναι πως επισκέπτεται το νησί κάθε Αύγουστο, ενώ είχε εμφανιστεί συγκινημένη μετά τις μεγάλες φωτιές στις αρχές του καλοκαιριού. Η Δανάη Μπάρκα θυμάται κάθε της επίσκεψη στη Σέριφο, όπως αποκάλυψε περιγράφοντας με λεπτομέρεια τα συναισθήματά της για την κάθε φορά.

Μάλιστα, μερικές ημέρες πριν, η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για το αγαπημένο της νησί, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο Αύγουστος μου. Κάθε Αύγουστο από το 2008 είμαι εδώ. Δεν ξέρω γιατί. Σαν κάτι να με τραβάει σ’ αυτό τον τόπο. Έχω έρθει μόνη μου, έχω έρθει με τις φίλες μου, με τη μαμά μου και τους φίλους της, με συνεργάτες, με τα σκυλιά μου, με όποια παρέα προκύπτει, όμως πάντα εδώ. Έχω έρθει χαρούμενη, στεναχωρημένη, απογοητευμένη, αγχωμένη, χωρισμένη, μελαγχολική έχω έρθει σε όλες τις καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια όμως εδώ όλα τα αρνητικά ελαχιστοποιούνται & τα θετικά πολλαπλασιάζονται.

Έχω κάτσει 1,5 μήνα έχω κάτσει 5 μέρες. Δεν με νοιάζει η διάρκεια, με νοιάζει το “εδώ”. Είναι ένας απ’ τους δεσμούς που έχω δημιουργήσει απ’ τα εφηβικά μου χρόνια και με κρατάει πάντα συνδεδεμένη με την ξεγνοιασιά μου, με την παιδικότητα μου, με τους ανθρώπους μου, με τον διακόπτη που κατεβαίνει. Είναι ίσως το ξυπόλητο περπάτημα και οι χοροί στο yacht, είναι η ενέργεια, είναι οι θάλασσες και οι άνθρωποι.

Είναι αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη αλλά με τους ανθρώπους το φοβόμαστε ενώ με τους τόπους όχι…είναι το “δέσιμο” και το “για πάντα”. Σεριφούλα μου. σ’ αγαπώ», είχε γράψει η Δανάη Μπάρκα.