Super Κατερίνα: Τι συνέβη στην πρώτη σύσκεψη της Κατερίνας Καινούργιου με τα νέα πρόσωπα του πάνελ

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν πολλές πρεμιέρες στα κανάλια! Μία από τις πιο πολυσυζητημένες είναι εκείνη του Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA. Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου - δείτε εδώ ποιες άλλες εκπομπές ξεκινούν εκείνη την ημέρα, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με ανανεωμένη διάθεση και ομάδα!

Ο Θέμης Μάλλης συνεχίζει να έχει την ευθύνη του προγράμματος ως υπεύθυνος των ψυχαγωγικών εκπομπών της Barking Well Media, ενώ στην αρχισυνταξία τρεις γυναίκες θα στηρίζουν την παρουσιάστρια. Η Φλωρεντία Φραγκουδάκη, η οποία έχει αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης, η Σοφία Ζαμπάρα, που βρίσκεται στο ψυχαγωγικό κομμάτι, και η Μίνα Τζανετάτου, που είναι προϊσταμένη των βίντεο.

Οι αλλαγές στο Super Κατερίνα και η πρώτη σύσκεψη

Όσον αφορά στο πάνελ, παραμένει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και στην παρέα τους εντάσσεται και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, ενώ στην κουζίνα του στούντιο θα βρίσκεται ο Πέτρος Συρίγος.

Όλοι μαζί, λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έκαναν την πρώτη σύσκεψη την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και η παρουσιάστρια τους υποδέχθηκε όλους με ένα μεγάλο χαμόγελο και θετική ενέργεια, σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Συζήτησαν και φαίνεται πως έχουν καταλήξει πως η θεματολογία της εκπομπής θα παραμείνει πάνω κάτω ίδια με την περασμένη σεζόν, συνδυάζοντας ενημέρωση και ψυχαγωγία, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Δείτε επίσης: Και δεύτερη αποχώρηση από το STAR για τα μάτια της - Από το Breakfast@Star στο Super Κατερίνα