Νίκος Μάνεσης - Ναταλία Γερμανού: Διαφορετικές πρεμιέρες στον ALPHA - Τι συμβαίνει

Πότε βγαίνουν στον αέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Μάνεσης - Ναταλία Γερμανού: Διαφορετικές πρεμιέρες στον ALPHA - Τι συμβαίνει

Μπήκε ο Σεπτέμβρης και σιγά σιγά ξεκινούν και οι εκπομπές των καναλιών. Κάποιες έκαναν ήδη πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, ενώ ορισμένες αναμένεται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, μέχρι το τέλος του μήνα. Μιλώντας για το Σαββατοκύριακο, ο ALPHA δεν σκοπεύει να αλλάξει τα προγράμματα της πρωινής και της μεσημεριανής του ζώνης, καθώς σημειώνουν τεράστια επιτυχία, με μεγάλη απήχηση στο κοινό και αυτό φαίνεται από τα σταθερά υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν.

Ο λόγος για το "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" και το "Καλύτερα Δε Γίνεται". Τα trailers για την κάθε μία εκπομπή έχουν ήδη βγει στον αέρα, ενώ έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν. Η νέα αρχή δεν θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα για τον Νίκο Μάνεση και τη Ναταλία Γερμανού, όμως.

Πότε κάνουν πρεμιέρα Νίκος Μάνεσης και Ναταλία Γερμανού στον ALPHA

Ο πρώτος θα επιστρέψει live στο πλατό του το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 09:45 το πρωί, με ρεπορτάζ και θέματα που έρχονται από όλη την Ελλάδα και απασχολούν έντονα την κοινωνία, με τον ίδιο να σχολιάζει το καθένα από αυτά όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Δείτε επίσης: Το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Νίκου Μάνεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου

Η δεύτερη, από την άλλη πλευρά, θα επιστρέψει στο πόστο της το Σάββατο 28/9 στις 13:50, μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή, για 7η συνεχόμενη χρονιά. Ο συνδυασμός ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είναι αυτό που το κοινό λατρεύει και δεν πρόκειται να αλλάξει - δείτε εδώ ποιοι είναι οι αντικαταστάτες της Εβελίνας Νικόλιζα και του Δημήτρη Πανόπουλου.