Αναστασία Γιάμαλη: Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της - Οι μέρες και οι ώρες προβολής

Πότε κάνει πρεμιέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Αναστασία Γιάμαλη αποχώρησε από το Kontra Channel και έκλεισε συμβόλαιο με το MEGA - δείτε εδώ την ανάρτησή της και τα κλάματα στον αποχαιρετισμό της. Λίγο καιρό αργότερα διέρρευσε και το όνομα του τίτλου της εκπομπής που θα αναλάβει, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση ήρθε την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη από το κανάλι.

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη

«Η Αναστασία Γιάμαλη έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA, με μία νέα ενημερωτική εκπομπή. Οι «Εξελίξεις τώρα» κάνουν πρεμιέρα στις 16:10, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Οι «Εξελίξεις τώρα» είναι το μαγκαζίνο που υπόσχεται να πάρει πρωταγωνιστική θέση στην ενημέρωση με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχολιασμό για τα τρέχοντα κοινωνικά θέματα και να βάλει σε πρώτο πλάνο τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής, Αναστασία Γιάμαλη και οι συνεργάτες της θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και ρίχνουν τον μεγεθυντικό φακό της δημοσιογραφικής έρευνας σε ό,τι απασχολεί την κοινωνία, με συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις εκεί, όπου χτυπά η «καρδιά» των γεγονότων.

Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων έχουν «τώρα» τον πρώτο λόγο.

Αρχισυντάκτης: Κυριάκος Δημάγγελος

Δημοσιογραφική ομάδα: Χριστίνα Ιορδανίδου, Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος, Αντώνης Ραυτόπουλος, Γεωργία Κακή, Ναταλία Διονυσιώτη, Νίκος Βλαχογιάννης, Σουζάνα Αναγνωστοπούλου».

Εξελίξεις Τώρα, Σαββατοκύριακο στις 16:10 στο MEGA».

Η θέση της Αναστασίας Γιάμαλη στην βραδινή ενημερωτική εκπομπή του Kontra μένει κενή και ο σταθμός αναζητάει ένα νέο και δυναμικό πρόσωπο για να την αντικαταστήσει τόσο για του χρόνου, όσο και μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν.

Για την ώρα στη θέση της Αναστασίας Γιάμαλη βλέπουμε τον Μάριο Αραβαντινό με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ να κάνει λόγο, πως ο δημοσιογράφος ενδέχεται να είναι ο αντικαταστάτης της Γιάμαλη και για του χρόνου.

Αναστασία Γιάμαλη - Kontra - Αντικαταστάτης