Ξεκινά η νέα σεζόν: Όλες οι καινούριες εκπομπές - Ποιοι κάνουν πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικός οδηγός για τις νέες εκπομπές που θα ξεκινήσουν

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube / MEGA / ALPHA / STAR
Screenshot: YouTube / MEGA / ALPHA / STAR

Ξεκινάει και φέτος η μάχη της τηλεοπτικής σεζόν, με την 16η Σεπτεμβρίου να είναι η πιο καθοριστική μέρα για τα «βαριά ονόματα» των μεγάλων καναλιών. Συγκεκριμένα, την ημέρα αυτή θα κάνουν πρεμιέρα οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές που θα δούμε φέτος και το μόνο σίγουρο είναι πως στην οθόνη μας θα δούμε πολλά γνώριμα και δοκιμασμένα πρόσωπα.

Την διαφορά και αυτή την χρονιά την κάνει η ΕΡΤ, η οποία αποφάσισε να μην ξεκινήσει με μεγάλο ανταγωνισμό και να κάνει την αρχή νωρίτερα, στις 2 Σεπτεμβρίου, με τις εκπομπές Πρωίαν σε είδον, Στούντιο 4 και Switch (δείτε πώς ήταν τα νούμερα των νέων εκπομπών εδώ).

Όλες οι εκπομπές που θα κάνουν πρεμιέρα 16 Σεπτεμβρίου

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά αλλά και Ελένη Τσολάκη, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα βρεθούν φέτος στην πρώτη γραμμή του τηλεοπτικού προγράμματος. Όπως φαίνεται, τα κανάλια αποφάσισαν να μην ρισκάρουν να επενδύσουν σε νέα πρόσωπα ως κεντρικούς παρουσιαστές, ωστόσο θα υπάρξει μια ανανέωση όσον αφορά τα πάνελ των εκπομπών.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό οδηγό.

ALPHA

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της θα μας καλημερίζουν κάθε πρωί στις 7:45, από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα θα παραμείνει η ίδια -μπροστά από τις κάμερες τουλάχιστον.

Από την άλλη, η Καταιρίνα Καινούριου έρχεται με πολλές αλλαγές, καθώς μαζί με τους γνωστούς πανελίστες, θα δούμε στην παρέα της τους Κωνσταντινίδη και Παπακωστοπούλου.

ANT1

Ο Γιώργος Παπαδάκης επίσης θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, με την καθιερωμένη του ενημερωτική, ενώ αμέσως μετά θα τον ακολουθήσει ο Γιώργος Λιάγκας στις 9:50. Στην ομάδα του πλέον δεν θα βρίσκεται η Λίτσα Πατέρα.

MEGA

Ποδαρικό θα κάνει η Φαίη Σκορδά, η οποία αποτελεί και τη χρυσή μεταγραφή του καναλιού. Η διάσημη παρουσιάστρια θα μας λέει καλημέρα στα... ιταλικά, με την εκπομπή Buongiorno, μετά την αποχώρηση της Δανάης Μπάρκα, η οποία φέτος μεταφέρεται στην μεσημεριανή ζώνη.

STAR

Το πρωινό Breakfast @Star και η εμβληματική πλέον εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη επίσης θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 16 Σεπτεμβρίου.

Στο Breakfast @Star η ομάδα θα παραμείνει η ίδια, με εξαίρεση το κομμάτι της μαγειρικής, όπου ο Χρήστος Μοίρας θα αντικαταστήσει τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Όσον αφορά την ομάδα της Ζήνας Κουτσελίνη, αυτή θα παραμείνει η ίδια.

OPEN

Η Ελένη Τσολάκη φαίνεται ότι θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του OPEN, αν και ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, ούτε φυσικά έχει δημοσιευτεί κάποιο τρέιλερ. Οι φήμες λένε ότι η ομάδα θα είναι πλήρως ανανεωμένη, αλλά περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις...