Επιστρέφει η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Σε λίγες μέρες ξυπνάμε και πάλι μαζί!» - Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram, λίγο πριν την πρεμιέρα του Happy Day

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / stam_tsimtsili
Instagram / stam_tsimtsili

Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και στον ALPHA η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σύντομα θα κάνει πρεμιέρα για 12η χρονιά, με την εκπομπή Happy Day.

Η πρεμιέρα αναμένεται σε δύο εβδομάδες, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ήδη τα επαγγελματικά meetings έχουν πάρει... φωτιά. Μάλιστα, η ίδια η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, μέσα από το οποίο θέλει να καλωσορίσει τους τηλεθεατές, λίγο πριν την δυναμική έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

Μαζί της βρίσκεται, φυσικά, και η γνώριμη παρέα των φίλων της, η οποία μας κρατά ευχάριστη συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς θα παρουσιάζουν και θα σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, πάντα με τη δική τους ξεχωριστή ματιά.

Στο πλευρό της Σταματίνας θα βρίσκεται και ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές εξελίξεις της επικαιρότητας, καθώς και οι Γιώργος Σατσίδης και Λευτέρης Μητσόπουλος, παρουσιάζοντας νέα από όλο τον κόσμο.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Instagram

«Μας λείψατε πάρα πολύ και επειδή η πρώτη συνάντηση/σύσκεψη/κουβέντα της χρονιάς είναι γεγονός, πάρτε μια γεύση!», ακούγεται η παρουσιάστρια να λέει στην αρχή του βίντεο, προτού μας «συστήσει» για ακόμα μια φορά στους συνεργάτες της.

Η παρέα φέτος έκοψε όχι ένα αλλά δύο κείκ για να μπει καλά η χρονιά, αν και ακούστηκαν κάποια παράπονα ότι κανένα από τα δύο κέικ δεν ήταν φτιαγμένο με... στέβια.

Ζητηθείς να αφήσει ένα σχόλιο για την επερχόμενη πρεμιέρα, ο Δήμος Βερύκιος φάνηκε γεμάτος θετική διάθεση και αυτοπεποίθηση, λέγοντας: «Όχι άλλη μια καλή σεζόν, γιατί σίγουρα θα είναι άλλη μια καλή σεζόν, αλλά πολλές καλές σεζόν».

Δείτε την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Η ανάρτηση είχε ως λεζάντα: «Καλημέρα και καλό μήνα. Ανυπομονούμε για το πρωινό μας καφεδάκι. Σε λίγες μέρες ξυπνάμε και πάλι μαζί! ❤️».

Σημειώνουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει στο Happy Day, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές που πέρασε με την οικογένειά της, σε διάσημους προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού (δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε από τις καλοκαιρινές της διακοπές εδώ).