Στούντιο 4: Πρεμιέρα για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο - Το συγκινητικό τους μήνυμα

«Θα κλάψω σήμερα, δεν το γλιτώνω», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Ελένη Μπορμπόλη
studio4_ert / Instagram
studio4_ert / Instagram

Πρεμιέρα για τέταρτη συνεχή χρονιά έκανε σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, με την Νάνσυ Ζεμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να καλωσορίζουν για ακόμα μια χρονιά το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δύο παρουσιαστές φάνηκαν φανερά συγκινημένοι, πράγμα καθόλου περίεργο εάν σκεφτεί κανείς την αγάπη με την οποία τους έχουν αγκαλιάσει οι τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, όπως είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, οι τηλεθεατές δε σταμάτησαν να στέλνουν μηνύματα καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ακόμα και όταν η εκπομπή βρισκόταν σε περίοδο διαλείμματος.

«Θα κλάψω σήμερα, δεν το γλιτώνω»

«Έχουμε τόση χαρά… Εγώ δεν έκλαψα στην τελευταία εκπομπή της σεζόν και θα κλάψω σήμερα, δεν το γλιτώνω», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κατά την έναρξη της εκπομπής σήμερα το μεσημέρι.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας:«Καλωσήρθατε, η ώρα είναι 4 και είναι και η τέταρτη χρονιά στο Στούντιο 4», πρόσθεσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί στείλατε πάρα πολλά μηνύματα όλο το καλοκαίρι», κατέληξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δίνοντας πάσα για την έναρξη της εκπομπής της ΕΡΤ.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός πριν το καλοκαίρι

Καθώς τα νούμερα της εκπομπής ήταν πολύ ενθαρρυντικά, οι δύο παρουσιαστές είχαν προαναγγείλει την επιστροφή τους αρκετούς μήνες πριν, ήδη από την τελευταία εκπομπή που είχαν κάνει πριν κάνουν μια παύση για το καλοκαίρι.

«Λοιπόν, να πούμε καλό καλοκαίρι, να ευχαριστήσουμε εσάς γιατί καμία φορά και η αγάπη δεν είναι δεδομένη, οπότε κάθε μέρα αναμετριέσαι με αυτήν, ευχαριστούμε που μας επιλέγετε κάθε φορά», είχε πει τότε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε συμπληρώσει από την πλευρά της: «Αυτό το άκουγα που το έλεγαν παλιά, το ότι εσείς που μας δίνετε δύναμη μετά κατάλαβα ότι αυτό είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Είναι τεράστια αλήθεια. Όπου συναντιόμαστε μας λέτε τόσο ωραία πράγματα και είναι τόσο συγκινητικό, οπότε ευχαριστούμε! Να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτήν την εκπομπή και δουλεύουν καθημερινά. Θα είμαστε μαζί με το καλό τον Σεπτέμβριο, να είμαστε όλοι καλά, δεν θα λυγίσω».