Live You: Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου στην πρεμιέρα πλάι στον Άρη Πορτοσάλτε - Το νέο της ξεκίνημα στο ΣΚΑΙ

«Θα κρινόμαστε για το αν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Live You: Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου στην πρεμιέρα πλάι στον Άρη Πορτοσάλτε - Το νέο της ξεκίνημα στο ΣΚΑΙ

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ, με την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Άρη Πορτοσάλτε, με τίτλο Live You. Η πρώτη επέστρεψε στο κανάλι του Νέου Φαλήρου μετά από πολλά χρόνια, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, με νέο τηλεοπτικό ταίρι και μεγάλο χαμόγελο.

Ο συνεργάτης της την υποδέχθηκε θερμά στο καινούριο της "σπίτι" και μαζί καλωσόρισαν και τους τηλεθεατές, οι οποίοι περιμένουν πως και πως, από τότε που ανακοινώθηκε το εγχείρημά τους, να δουν τι έχουν να παρουσιάσουν και πώς συνυπάρχουν μεταξύ τους στο "γυαλί".

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου στην πρεμιέρα του Live You με τον Άρη Πορτοσάλτε

«Καλώς ήρθες Μαρία. Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλή προσπάθεια σε αυτή την ιστορία την οποία ξεκινάμε σήμερα. Λέγεται Live You αυτή η ιστορία γιατί αυτό το δίωρο ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας θα τα δείτε όλα εδώ και you γιατί είναι δικό σας», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αυτή θέλουμε να γίνει η δική σας εκπομπή και κάθε μέρα - το λέμε περισσότερο για να το ακούμε εμείς - θα κρινόμαστε για το αν έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε στα θέματα που έχτε ξεκινήσει ήδη να μας στέλνετε», δήλωσε με την σειρά της η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Και στις προσδοκίες κάποιων θα πω εγώ, πολλών φίλων... Ευχαριστούμε για τα θερμά σας λόγια», κατέληξε εκείνος.

Δείτε επίσης: ''Σπάει'' τη σιωπή της για τον Γιώργο Παπαδάκη - «Περιμένω τη στιγμή που θα μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτά»