Πρωίαν σε είδον: Πρεμιέρα από νωρίς για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά - Η αποκάλυψη για τις αλλαγές στην εκπομπή

Τα πρώτα τους λόγια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρωίαν σε είδον: Πρεμιέρα από νωρίς για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά - Η αποκάλυψη για τις αλλαγές στην εκπομπή

Το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά να καλωσορίζουν τους τηλεθεατές τους νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, σε νέα ώρα και περισσότερο χρόνο προβολής, αφού πλέον το πρόγραμμα ξεκινάει στις 9:00 και θα διαρκεί τρεις ώρες.

Οι δυο τους βγήκαν ανανεωμένοι στο αέρα, φανερά ευδιάθετοι και λίγο μετά τα πρώτα τους λόγια, εγκαινίασαν και την νέα στήλη τους. Η νέα σεζόν ξεκίνησε με περίσσιο ενθουσιασμό για το τηλεοπτικό αυτό δίδυμο που είναι μαζί για τρίτη χρονιά.

Τα πρώτα λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην πρεμιέρα του Πρωίαν σε είδον

«Καλημέρα. Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω και πάλι. Να έχουμε μία όμορφη τηλεοπτική σεζόν, να είμαστε καλά, να έχουμε ωραία θεματάκια», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι έπειτα η Τζένη Μελιτά, ανέφερε με την σειρά της:

«Δεν το νιώθεις στο πλατό που πατάς ότι σαν να μην πέρασε μία μέρα; Παιδιά γυρίσαμε, τι κάνετε; Θα έχουμε ωραία θέματα. Η αλήθεια είναι ότι εκεί που κάθεσαι στην ξαπλώστρα, το κύμα έρχεται και σε πιτσιλάει πρωί πρωί και αμέσως τρως το club sandwich με την τηγανητή πατάτα, κανείς δεν αναφώνησε ότι μου λείπει το γραφείο. Αλλά εμείς εδώ έχουμε φτιάξει μία συνθήκη που έχει τόση αγάπη, τόση όρεξη, τόσο κέφι, που θες να έρθεις στο γραφείο, στη δουλειά με παλιούς και καινούριους συνεργάτες...».

Δείτε επίσης: Από την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον - Η δημοσιογράφος που έφυγε από το MEGA

«Εδώ είμαστε, λοιπόν, Πάμε να ξεκινήσουμε την έναρξη αυτής της τρίωρης εκπομπής, κηρύσσω την έναρξη», σημείωσε ο παρουσιαστής στο τέλος.