Πέτρος Πολυχρονίδης: Το φαντασμαγορικό trailer για την επιστροφή του Τροχού της Τύχης

Η ανακοίνωση του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Πολυχρονίδης: Το φαντασμαγορικό trailer για την επιστροφή του Τροχού της Τύχης

Το καλοκαίρι τελείωσε και σιγά σιγά οι εκπομπές και τα τηλεπαιχνίδια ξεκινούν! Ανάμεσα τους και ο Τροχός της τύχης με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR. Το trailer που κυκλοφόρησε είναι φαντασμαγορικό.

Το trailer για τον Τροχό της Τύχης του Πολυχρονιάδη.

Το αγαπημένο και διαχρονικό τηλεπαιχνίδι "Τροχός της Τύχης", με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Νατάσα Κουβελά, επιστρέφει στο Star!

Ακόμα και σε ένα παγωμένο, δυστοπικό τοπίο του μακρινού μέλλοντος, όπου τα κτίρια, οι άνθρωποι, ο χρόνος... όλα είναι διαφορετικά. Μία μελωδία παραμένει γνώριμη, στα αυτία σου.

Τροχός της Τύχης, το παιχνίδι που αντέχει στον χρόνο... και στο μέλλον!

Το trailer επιμελήθηκε το τμήμα trailer του σταθμού.

Πρόκειται για το πρώτο trailer στον ελληνικό αέρα, που δημιουργήθηκε με αποκλειστική χρήση (5 διαφορετικών) εφαρμογών ΑΙ

Δείτε επίσης: Γιώργος Πολυχρονίου – Έτσι είναι σήμερα ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» (Φωτογραφία)


Ήταν Ιανουάριος του 2015 ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel αγόρασε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού "Ο τροχός της τύχης" που προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση από το 1990 μέχρι το 1998. Ύστερα από διάφορα κάστινγκ, επιλέχθηκε για τη θέση του παρουσιαστή της νέας εκδοχής της εκπομπής. Η πρεμιέρα του νέου κύκλου έγινε τον Μάρτιο του 2015 σημειώνοντας ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Η δυναμική της εκπομπής αυξανόταν κάθε μήνα κι έτσι η εκπομπή ανανεώθηκε για 2η χρονιά τη σεζόν, 2015-2016. Παράλληλα με την προβολή της εκπομπής στην Ελλάδα, η μετάδοση γινόταν και στην κυπριακή τηλεόραση και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κύπρου. Η αποδοχή της εκπομπής από το τηλεοπτικό κοινό στην Κύπρο ήταν μεγαλύτερη από ότι στην Ελλάδα κι έτσι ο παρουσιαστής δέχτηκε μία θέση για την κριτική επιτροπή της εκπομπής ταλέντων Like a star που μεταδόθηκε το 2016 από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κύπρου.

Η προβολή του Τροχού της τύχης συνεχίστηκε κανονικά από το Star Channel ενώ η 5η σεζόν (2018-2019) του τηλεπαιχνιδιού ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες σε τηλεθέαση οδηγώντας τον σταθμό να ανανεώσει την εκπομπή για 6η χρονιά.