Νέα αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ - «Ένας κύκλος κλείνει! Και για εμένα δύσκολα...»

Το ανακοίνωσε στο Facebook

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ - «Ένας κύκλος κλείνει! Και για εμένα δύσκολα...»

Μια νέα αποχώρηση μετράει ο ΣΚΑΙ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση γνωστού δημοσιογράφου πως πήρε την απόφαση να φύγει από το κανάλι του Φαλήρου. Μια λοιπόν πολύ γνωστή δημοσιογράφος με πολλά χρόνια στο χώρο, ανακοίνωσε πως με την σειρά της αποχωρεί.

Αυτή η δημοσιογράφος αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ

«Μετά από 15 και πλέον χρόνια αποχωρώ από την Καθημερινή. Τιμή μου που η ιστορική αυτή εφημερίδα φιλοξένησε τη δουλειά μου. Προσπάθησα και ελπίζω να πέτυχα να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων, όσοι με εμπιστεύτηκαν και πρωτίστως του Θέμη Αλαφούζου και του Αλέξη Παπαχελά.

Ένας κύκλος κλείνει. Και για μένα δύσκολα γιατί η αποχώρηση μου από την Καθημερινή με οδήγησε σε αποχώρηση και από το Σκαι, τηλεόραση και ραδιόφωνο, που μόνο θετικά έχω αποκομίσει. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου με ειλικρινή λύπη. Πρωτίστως τον Γιάννη Αλαφούζο, τον διευθυντή μας Βασίλη Παπαδρόσο, τη φίλη μου τη Σια Κοσιώνη και τους αγαπημένους συναδέλφους μου. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!», έγραψε η Ιωάννα Μάνδρου.

Ιωάννα Μάνδρου ΣΚΑΙ

Ποια είναι η Ιωάννα Μάνδρου

Η Ιωάννα Μάνδρου έχει εργαστεί σε πολλές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς παρακολουθώντας και ενημερώνοντας για τις μεγάλες δικαστικές υποθέσεις της Ελλάδας, τα τελευταία τριάντα χρόνια. Ενδεικτικά αναφέρονται η δίκη Κοσκωτά, η δίκη της 17 Νοέμβρη και η δίκη της Χρυσής Αυγής, για τις οποίες η Ιωάννα Μάνδρου αρθρογραφούσε με εκτενή ρεπορτάζ. Η δημοιογράφος σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα «Καθημερινή» και τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Για την προσφορά της στη δημοσιογραφία έχει βραβευτεί με το «Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση», το 2020.

Τελείωσε της εγκύκλιες σπουδές της στο Γυμνάσιο της Τεγέας και μετά φοίτησε στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Με την νομική ασχολήθηκε ως ασκούμενη δικηγόρος μόνο και από το 1986 εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες «Η Πρώτη», από όπου ξεκίνησε και την καριέρα της, τον «Ριζοσπάστη» και την «Απογευματινή», τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (Flash, 902, Δίαυλος 10, Κανάλι 1 και τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha TV, και ΣΚΑΪ.

TAGS