Θανάσης Πάτρας - Δημήτρης Πανόπουλος: Το όνομα της εκπομπής που θα παρουσιάσουν στον ΑΝΤ1 - Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Η ανακοίνωση του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θανάσης Πάτρας - Δημήτρης Πανόπουλος: Το όνομα της εκπομπής που θα παρουσιάσουν στον ΑΝΤ1 - Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος θα είναι οι παρουσιαστές της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1. Ανακοίνωση μάλιστα, εξέδωσε και ο σταθμός του Αμαρουσίου και το όνομα και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Οι δυο παρουσιαστές - δημοσιογράφοι που έχουν γράψει τη δική τους πορεία και καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης μαζί με καταξιωμένους συνεργάτες θα μεταφέρουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή Πανόπουλου - Πάτρα

Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος θα παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή Weekenders η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Τηλεοπτική "βόμβα" για τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Θανάσης Πάτρας  Δημήτρης Πανόπουλος Weekenders

Στην ομάδα έχει ειπωθεί πως θα συμμετέχουν η Δέσποινα Καμπούρη, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Μαρία Φραγκάκη και η Σίσσυ Καλλίνη. Ρόλο-έκπληξη αναμένεται να έχει και ο έμπειρος παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης, που επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια αποχής.

«Θα είναι ένα διαφορετικό πρωινό, που θα έχει και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Μου έκανε περισσότερη εντύπωση ο Μίλτος Μακρίδης, έχει 20 χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση, έχει αλλάξει φυσιογνωμικά, απέχει αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι θα έχει ενδιαφέρον ο ρόλος του. Ήταν από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης», τόνισε η Τζώρτζια Συρίχα μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Παραμένει άγνωστο πώς θα συνδυαστούν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε ένα πάνελ, ωστόσο έχει προταθεί το ενδεχόμενο να έχουν ξεχωριστές στήλες έκαστος, με τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές να πηγαίνουν προς το μέρος τους, όταν έρχεται η ώρα.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ: