Από την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον - Η δημοσιογράφος που έφυγε από το MEGA

Για ποια μιλάμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον - Η δημοσιογράφος που έφυγε από το MEGA

Πρεμιέρα κάνει η πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά (δείτε πότε είναι η έναρξη). Το κανάλι λοιπόν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτοντας όλα τα μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας.

Στην ομάδα αυτή λοιπόν αποκαλύφθηκε πως υπάρχει και μια δημοσιογράφος που βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες και δεν ήταν λίγες οι φορές που της είχε δώσει συγχαρητήρια για τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις της.

Αυτή η δημοσιογράφος από την Μενεγάκη πήγε Πρωίαν σε είδον

Ο λόγος για την Κάλλια Καστάνη που έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια με την ξανθιά παρουσιάστρια. Εκτός της Κάλλις στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπές θα βρίσκονται επίσης οι: Μαριάννα Μανωλοπούλου, Ιωάννης Βλαχογιάννης, Χριστιάνα Μπαξεβάνη, Κωνσταντίνος Μπούρας, Μιχάλης Προβατάς, Βαγγέλης Τσώνος.

Ελένη Μενεγάκη Κάλλια Καστάνη

Για τρεις ώρες, από τις 09:00 έως τις 12:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το χαμόγελο και η καλή διάθεση μπαίνουν στο… πρόγραμμα και μας φτιάχνουν την ημέρα από νωρίς το πρωί.

Στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, ο Φώτης και η Τζένη συναντούν τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στη ζωή του Εμμανουήλ Καραλή, ταξιδεύουν στην Κίμωλο, μας… συστήνουν νέες ενότητες κι ένα καινούργιο παιχνίδι και μαγειρεύουν με τη Γωγώ Δελογιάννη.

Ρεπορτάζ, ταξίδια, συναντήσεις, παιχνίδια, βίντεο, μαγειρική και συμβουλές από ειδικούς συνθέτουν, και φέτος, τη θεματολογία της εκπομπής. Νέες ενότητες, περισσότερα θέματα αλλά και όλα όσα ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε θα έχουν τη δική τους θέση κάθε πρωί, στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1, για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.